Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Az Armageddon és az Iszlám Állam

2015. november 30. - ZorróAszter

Néhanapján sajnálni szoktam, hogy nem vagyok vallásos.

És őseimmel ellentétben babonás se vagyok.

De mostanság épp örülök neki.

Merthát ugyebár  az egyházi legendárium szerint ez a Pápa az utolsó pápa. Közeleg Jézus visszajövetele. És cseppet se biztató, hogy a Pápa eléggé idős ember ugye.

Ahol meg ez a cirkusz folyik ma a Sötétség Hercege és katonái ellen, és akik ellen gyülekeznek a világ népei, az ugyebár alig két-háromszáz kilométerre van a híres-nevezetes Armageddontól.  A bizonyos hegytől Megiddo közelében.

Az orosz gép általi mai légtérsértés meg mégközelebbi. A Golán-fennsík 100 kilométerre sincs Armageddontól.

 

Armageddon, Har Megiddo, azaz a Tábor hegy Megiddo mellett

 Armageddon, Har Megiddo, azaz a Tábor hegy Megiddo mellett

 

A minapában pedig mintha már valami kínai repülőgéphordozó megjelenéséről is hallottam volna. Úgyhogy már minimum három-négy atomnagyhatalom van jelen a térségben.

Tehát a babonákban ugyan nem hiszek, de abban igen, hogy a világot évezredek óta kontraszelektíven tenyésztett idióták vezetik. És hatalmas csábítás az ilyeneknek, hogy bekerülhetnek a világtörténelembe - ha mással nem, hát akkor azzal, hogy ők indították be az Armageddont.

És cseppet se biztató, ahogy világszerte a tekintetek egyre elborultabb, zavarosabb színbe fordulnak, és a valóság megint az kezd lenni, amit az őrültek érdekükben állónak éreznek. És nem az, ami mindenki szemét verdesi.

 

Pont mint 100 éve.

 

Csakhogy akkoriban a srapneltől és legfeljebb a mustártól kellett tartani.

 

Atomháború?

 

 

Ezt írtam pár hónapja:

Meneküljünk! - A menekültügy és a nemzetközi nagytőke érdekei

 

 

2015. 11. 30.

 

 

További cikkek »»»»

 

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr398907062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

relatív 2015.12.01. 13:02:20

Igen, kedves ZorroAszter az Armageddon manapság még két vezető hidegvére miatt nem következett be - mert ( egy-két nem említett kivételével ) a többiek mint a mérgezett egér, csak rossz döntések mentén igyekeznek -, de a tengerentúlon már lihegnek a héjják ( a mai vezetés pénzéből IS ! ) és egy helytelen választás esetén nem sok reményünk lehet.

Az látható, hogy a kapitalista rendszer utolsó időszakát éli, melynek a jelenlegi migráns hullám csak a szelét jelenti, de a mélyben erősen parázslik a kizsákmányoltak, tönkretett életűek harci kedve, ami nem sok jót ígér a gazdagodásukon manapság jól ellévőknek.

A világméretű átrendeződés pedig sajnos több vétlen embernek sem valami győzelmi mámora lesz, mert tudjuk, hogy mindig IS voltak akiket aztán hősökként, de nem élőként éltetett az emberiség....

ZorróAszter 2015.12.01. 13:15:59

Kedves Relatív!

Már aszittem senki se szól hozzá.

Nézegettem, ahogy lépked a számláló, meg néha valaki idepöttyintett egy tetsziket/nem tetsziket, de kommentár semmi.

Azt ugyan nem tudom, milyen hidegvérű vezetőkre gondolsz. De az izraeliek a tegnapi orosz légtérsértésre siettek bejelenteni, hogy semmiképpen sem fognak orosz gépre tüzelni.

Meghát pár hete volt egyeztetés az oroszok és az amerikaiak között, hogy milyen felismerő rendszert használjanak egymás gépének a megismerésére.

De azért a történések mégiscsak picinyt aggasztóak.

relatív 2015.12.01. 13:33:25

Kedves ZorróAszter, az aggódás - már az egyáltalán értelmezésre képes állampolgártól - szerintem IS indokolt, de a legnagyobb hatalmak vezetőinek még meglévő higgadtsága ( a másik Földrészen lévő eléggé nehéz helyzetben van, mert a konzervatív ellenzéke miatt nem nagyon van lehetősége egy békülékeny törekvésnek, már amennyire egyáltalán kapitalistáknál ez lehetséges lenne ) reményeket kelt, de egy konzervatív váltás a legfelsőbb helyen bizonytalanná tenné erősen a világot.

Látni ezt a minapi európai egyeztetés kimenetelén, melyen egy obligon kívüli - erős iszlámisága miatti törekvése ezen csak ront - országra bízták Európa jövőjét. Ha már annyira elrontották - szövetségükkel egyetemben - a Közel-Kelet lehetőségeit, még rá tettek egy alamuszi döntéssel.

Az igazi megoldást még csak nem IS keresik...

pietnik 2015.12.01. 13:52:59

Hát,ami azt illeti,nehéz is hozzászólni!Ha meg bólogatok,hogy igaza van,azt meg nem látja!
Na látja!!

ZorróAszter 2015.12.01. 14:12:44

4. pietnik
2015. 12. 01. 13:52

:o)

ZorróAszter 2015.12.01. 14:18:46

3. relatív
2015. 12. 01. 13:33

Mondjuk valóban már csak az hiányzik, hogy valamilyen kardcsörtető republikánus héjja pattanjon az elnöki székbe. Meg lennénk áldva vele.

pietnik 2015.12.01. 14:34:55

Sajnos ,hogy idióta,tehetetlen,hülye,agresszív,beképzelt,szolgai politikusaink olyan mértékben szaporodnak,hogy azt nem lehet a természetes utódlás számlájára írni!
Sem annak betudni,hogy idáig korcsosult a politikai állomány!Valami eredőnek kell lenni,mert ez nem születési,vagy jellemhiba,,és nem is elhatározás kérdése!
Valami meghatározó csordaszellem,,meg talán valami anyagi,és hatalmi részesedés, okkult hülyék számára,ami aztán egyenidiótát farag normálisnak mondható emberekből is!
Ahhoz,hogy valakinek ne legyen tudomása arról,hogy 120 centis magassággal nem lehet két méteresnek látszani,ahhoz valami ilyesmi kell,vagy az hogy a hülyék,a pofátlanok egymás vállára állnak,miközben mások tyúkszemét tapossák!,miközben aközös hülyeség,és rosszindulat valami védőbástyát von köréjük,amiből egy idő után ki sem lehet tekinteni,mert minek,úgyis az lesz,amit mesélnek nekünk!!

relatív 2015.12.01. 15:50:35

Szerintem ez az emberi hülyeség, ami elönti napjaink ismert ( és kevéssé ismert ) politikusait mind abból az emberileg érthető környezetből indokolható, mely megmételyezi napjainkat ( már az emberiségét ! )

Nevezetesen egy kapitalista szemlélet - és ide vezethető, vagy evvel magyarázható az a sok hülyeség melynek hátrányait élvezzük :)))) - az ami az emberekre olyan hatást jelent, ami csak a mások hátránya árán való előbbre-jutással kecsegteti azokat, akik jobban szeretnének élni !

Amíg a szocializáció baloldali attitűdje nem erősödik meg világszerte, addig ezek a hülyeségek fognak uralkodni !

Hogy mennyire így van az látszik a tuskóként (?!) működő politikusok a politikából való eltávolodása utáni megnyilatkozásaiból - rögtön normálisan látják a világ problémáit !

Ezért IS kell erősítenünk - a fentieket belátóknak - azt a vonalat, hogy csak más rendszer kereteiben lehet normális világot elképzelni. Erre vannak jól kidolgozott eszmék, csak a napi tartalommal - a fejlődésünk beépítésével - kell azokat megtölteni napjaink technikai kereteinek alkalmazásaként, .... azt hiszem ennyi lenne csak (!? ) a dolgunk !

ZorróAszter 2015.12.01. 16:48:29

Miért hülyék vezetik a világot?

Egyrészt mert akkor ez valami természeti csapásnak, kiküszöbölhetetlen természeti törvénynek tűnik, így kedvét veszti mindenki, hogy tegyen valamit. Nem beszélve az egyéb igazságtalanságokról.

Másrészt "Úúhh! Mi lehetnék én ott" alapon bizakodást kelt mikor meglátunk egy égbekiáltó barmot valamelyik bársonyszékben. Hisz akkor akár mi is vihetnénk valamire.

Harmadrészt ezek az emberek egész életükben mással se foglalkoznak, mint hogy hogyan, mi módon tolakodhatnának előre. Hogyan élhetnének és juthatnak előbbre mások munkájából. Így azok, akik nem ezzel foglalkoznak, hanem például dolgoznak, azok velük szemben elképesztő hátrányban vannak kontraszelektív véd és dacszövetség nélkül is.

Így aztán a világ urai zavartalanul uralkodhatnak. Ritkábban akarják kitaposni a belüket. És akkor is először ezeket találja meg a felbőszült nép.
süti beállítások módosítása