Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

Shukria - végre ismét bővült a cenzorgyűjteményünk

2014. április 22. - ZorróAszter

 

 

Végre ismét bővült a cenzor gyűjteményünk Shukria olvtárs megjelenésével.


Nácimosdatástól és egyéb csúsztatásoktól tocsogó Megszállási Emlékműves cikkéhez az alábbi szerény kommentet tettem, amit rekord időn belül (kb. fél perc se) szó nélkül törölt.


A kommentem a következő volt:
38. ZorróAszter

2014. 04. 22. 13:03

Kedves Shukria!

Mint ismeretes, a náci fajelmélet szerint a magyar faj sem különb a zsidó fajnál vagy a cigánoknál. Úgyhogy a háború után ha Hitler győz, kitelepíti vagy kiirtja a magyarságot is.

Azonban az emlékmű azért hamis, mert Horthy, Szálasi és a többi szélsőjobbos fajvédő ennek ismeretében kötötték Magyarország szekerét a náciké után.

A náci fajelmélet ugyanis nem volt Titkos Birodalmi Ügy. Minden német iskolában tanították.

Azt is, hogy a magyar nemárja faj. Untermensch.
Az elmúlt negyed század népnevelésének egyik becses eredménye, hogy sikerült a fiatalság történelemkönyvéből és tudatából kitörölni, hogy Horthy és Szálasi a náci fajelmélet magyarságra is gyalázatos kitételeinek ismeretében kötötték Magyarország sorsát a nácikhoz.


És ha Hitler győz, jutalmul az egész magyarságot, amelyet ők elcigányosodott zsidó-török népnek tartottak, akit vissza kell telepíteni oda, ahonnan jöttek, az Uralon túlra, ennek megfelelően telepítettek volna ki.

Bár sokakban jogosan merül fel a gyanú, hogy ha már rendelkezésre állt a zsidók elpusztításához kiépített infrastruktúra, bajlódott volna a keletre vonatoztatásunkkal, vagy Auschwitz közelebb lett volna.


Ezek a kérdések azonban roppant kínosak. Ezek alapján joggal nevezhető nemcsak Szálasi és a többi echte náci, hanem vitéz nagybányai Horthy Miklós is a legnagyobb hazaárulóknak a magyar történelemben.


Ennek fényében az még hagyján, hogy a nácik engem megcenzúráznak, de még A Führert is van pofájuk meghamisítani. Hallatlan! A Führert is!


A magyar nácik a Mein Kampf különféle nyomtatott és internetes kiadásaiban a következő részt hamisították bele:

A behamisított részt vastag betűkkel emeltem ki:

„A történelemből leszűrt tapasztalataink számtalanszor igazolják ezt. A történelem ijesztő határozottsággal mutatja, hogy az árja fajoknak nálunk alacsonyabbrendű népekkel való vérkeveredése mindig a kultúrnívó süllyedését jelentette. [Az árja kifejezés többféle árnyalatban került használatba: 1. a nyelvészek egy része árjának nevezi az indogermán nyelveket beszélő népeket; 2. sok antropológus a zsidó vértől mentes európai népek, illetve egyének megjelölésére fogadta el az árja elnevezést; 3. van végül még egy egészen szűk értelmezés is, ez csak az európai fajok (alpesi, északi, keletbalti, dinári, mediterrán stb. ) egyikét, a magas termetű, szőke, kék szemű északi fajt, a németség legtehetségesebbnek, vezetésre legalkalmasabbnak tartott faji elemét fogadja el árjának. Bár a német nemzetiszocialista világszemlélet megalapozói között vannak többen, akik a 3. értelmezésnek hívei, a Harmadik Birodalom Adolf Hitler felfogását követve a 2. értelmezésben fogalmazta meg az „árjaparagrafust”. Eszerint árjának számít minden olyan európai ember, akiben legalább dédszülőkig bezáróan nincsen zsidó vér. Az árjaparagrafus feltételeinek tehát megfelel a magyar is, ha családjába nem került be zsidó vér. A legnagyobbrészt germán elemekből álló Észak-Amerika lakossága, amely csak kismértékben keveredett más elemekkel, más kultúrával rendelkezik, mint Közép és Délamerika, ahol a főleg román fajtájú népek bevándorlói gyakran erősen keveredtek a bennszülöttekkel. Már ez a példa is eléggé világosan és határozottan szemlélteti a faji keveredés kihatását. Az amerikai kontinens fajilag tiszta germán lakossága e földrész urává emelkedett, és ura maradt mindaddig, míg nem esik a vérfertőzés bűnébe.”Vagyis az a beszúrás, miszerint

„Az árjaparagrafus feltételeinek tehát megfelel a magyar is, ha családjába nem került be zsidó vér.” közönséges hazugság, a legutóbbi idők kortárs magyar nácijainak hazugsága, amihez asszisztálnak a Horthymosdató történelemhamisítók.Hagyjuk csak a történelemhamisításokat továbbrais szó nélkül, és nemsokára már Hegedűs tiszteletes úr Hitler és Szálasi szoboravatásának örvendezhetünk.

2014. 04. 22.


További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr408907186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GeGá 2014.04.22. 16:13:50

Kedves Zorró!
Te csodálkozol "shukria" magatartásán?
Ő a "közismert" verecke! (és még kb. 500 nick!) :-)

solide 2014.04.22. 16:15:21

Nem akar élni a hozzászólás lehetőségével? Holott saját felületén nagyon kioktató! :)

ZorróAszter 2014.04.22. 16:17:47

Kedves Gegá!

Én már semmin se csodálkozom. De sajnos már az elején megfogadtam, ha megcenzúráznak, megírom a törölt kommentemet bejegyzésben valami ütősebb körítéssel.

:o)

ZorróAszter 2014.04.22. 16:21:44

Kedves Solide!

Ne legyen ilyen kis türelmetlen :o)

Tapasztalataim szerint a cenzorok élnek leginkább a lehetőséggel és ők hárborodnak fel a leginkább, ha őket valaki törli.

De érdekes módon azt is tudják, nálam ilyesmivel nem kell számolniuk, úgyhogy majdnem kizártnak tartom, hog most ne élne vele.

:o)

maiman 2014.04.22. 16:29:25

Üdv, Zorró,

jó, hogy ezt megírtad itt.
Én egy másik verecke-bejegyzéshez inkább már nem mentem vissza kommentelni.
Mert: minek?
Meggyőzni nem akarom, nem is tudom, nekem meg annyi bosszankodást nem ér...

Azért, látom, hasonló módon jársz el, mint én, ti. elmented a hsz.-aidat...:-))

ZorróAszter 2014.04.22. 16:42:42

Kedves Maiman!

Most is tök véletlen volt. Mikor már viszonlag régen cenzúráznak meg, elfelejtem az azonnali mentést. Most az egyik ablakban egy másik gépen ottmaradt és még mindig ott is van.

Az Úr akarata.

Aztán a laptopomon látom hogy törölte.

Viszont helytelenítem, hogy nem vitatkozunk. Nem velük kell, akik valójában tudják, mi a dörgés, hanem azoknak mondani, akik nem is tudják. Csak félig-meddig mondtam viccesen, hogy immár Szálasi és Hitler rehabilitálására készülnek egyesek.

maiman 2014.04.22. 16:46:09

6. ZorróAszter


"Csak félig-meddig mondtam viccesen, hogy immár Szálasi és Hitler rehabilitálására készülnek egyesek."

Kedves Zorró, nem is nevettem én ezen, s biztos érted, miért...

ZorróAszter 2014.04.22. 16:54:30

Annál cikibb, hogy hagyjuk magunkat lassú tűzön mgfőzni mint a békát.

Én már komolyan fontolgatom, hogy viszonozni kéne a sok nyilas itteni szíves pofátlanságát, és némi látogatást tenni a ilyen kérdésekkel a NemtelenAgyarOnline-on meg labancseggnyaló.info-n, meg az ilyen jó kis helyeken.

bozontoskopasz 2014.04.22. 17:42:03

Kedves ZorróAszter
Én csak azon szórakozom, amikor ezek a vér nácinak álcázott kretének lebuknak, mint akik maguk, vagy felmenőik révén ellentmondásba kerülnek önmagukkal, mint a Zázrivecz, vagy a Tóth (ToroczkaY) el húzhatnak a balfenékbe a silány emberroncsok! Különösen igaz ez amikor mély körősztélyi tudattal megáldva az iszlám segedelmére hagyatkoznak, az Úr Jézus Krisztus áldása helyett! :-OOO)))
Má csak sugárba hányok, ha ezeket a szellemi csökevényeknek csak a száját is mozogni látom!

ZorróAszter 2014.04.22. 18:20:10

Kedves Bozontoskopasz!

Bevallom, én sem értem pontosan, miért éppen azok a legvadabb rasszisták, akiknél minimum gyanús, hogy valami kis bibi van a családfájukkal.

Már a Führert is azzal gyanúsítgatták a náci riválisai, hogy a Hitler név viszonylag gyakran előfordul a galíciai zsidók között. A németek, osztrákok között meg ismeretlen.

Hitler volt az Nr.1. számú SS.

De az SS alapítója, Hitler rabtársa, a Nr. 2. számú SS, Emil Maurice az izraeli hadseregben sem keltene különösebb feltűnést. Persze a szép SS tábornoki egyenruha nélkül.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Bundesarchiv_Bild_146-1980-073-19A,_Emil_Maurice.jpg
De a többi übernáci se az a kiköpött ÁrjaIstenFiziMiska.

Aztán itt vannak a magyar nácik. Már Gömbösről is rebesgettek ezt-azt, de Imrédy le is bukott, és Szálasinak se az a kiköpött árjalombos-gyökeres a családfája.

Úgyhogy én egyáltalán nem csudálkoztam Szegedi Csanádon, Vonán vagy Torockayn se. Mármint hogy nem azok a törzsökös-kacagányos-turáni-szittya ivadékok.

zorroaszter.uw.hu/archives/2012/08/06/Pedigre_JOBBIK_-_mivel_etetik_a_nyilas_kutyakat/

GeGá 2014.04.22. 19:02:58

Kedves Zorró!
Egyébként nem értelek benneteket, h egy ilyen nyíltan vérjobbikos (bár saját bevallása szerint zsidó származású - ezt sem értem, h hogyan összeegyeztethető) troll-hoz miért kell kommentárt írni?
Tudjuk - minden bloggerína, blogger tudja milyen aljas dolgokra képes!
Simán el kell kerülni, írjanak csak kommentárt hozzá eszme és fajtársai!
Etessék ők egymást! :-))

ZorróAszter 2014.04.22. 19:41:16

Kedves GeGá!

"saját bevallása szerint zsidó származású"

Ez engem Freewolf ama mondására emlékeztet, miszerint ő egy "gondolkodó liberális érzelmű".

Mint közismert, a náci elődök útmutatásai szerint olyan iszonyatosan nagyot kell hazudni, hogy a gyanútlan emberek azt higgyék, ekkorát nem is lehet, és akkor a gigantikus hazugságot mindenki meglepő igazságnak fogja hinni.

Ám amiről írtam, az elmúlt negyed században hatásosan ki lett törölve a történelemből. Úgyhogy lassan már semmi akadály sem áll Horthy szentté avatása útjában. És a Szálasi szobor is készülget lassacskán.

GeGá 2014.04.22. 19:47:00

12. ZorróAszter (szerkesztő)
Kedves Zorró!
Ő már - de a többi sem tud akkorát hazudni, h hihető legyen!
Te sem ma kezdted itt! :-))

ZorróAszter 2014.04.22. 20:19:08

Hát igen. Ránk inkább a béka hasonlat illik, aki kiugrik a fazékból, ha gyorsan melegszik a víz, de ha lassan, akkor szépen tűri, hogy megfőzzék.

Gondolja végig az elmúlt 25 év szisztematikusan legyártatott, lassan ám pontosan adagolt hazugságait.

Ahogy eljutottunk szép lassan a Horthy szoborig, majd addig, hogy már kiállt egy történész Biszku ügyben és bezzegelt a németekkel hogy ők milyen őszintén leszámoltak a nácizmussal is meg a kommunizmussal is.

Hát a nácizmussal szépen a plakátok szintjén tényleg. De a háború után a rendőrségük telis-tele volt SS-el meg GESTAPOssal, a titkosszolgálatukat meg például a vérnáci Gehlen tábornok vezette jó sokáig, stb.

És az elszámoltatás?

Az is kiváló volt ugye:

Például Auschwitzban megfordult kb. 8000 SS. Ebből megérte a háború végét 7000.
Eljárás indult kb. 1000 ellen. Elitéltek kb. 60-70 embert. Halálra itélték a parancsnokot meg még egy-két másik SS-t, szadista smasszert, szmasszernőt.

Épp ma volt szó az SS-Ahnenehrbe tibeti expedíciójáról.

Utána Schefer Auschwitzba került, és bizonyítást nyert, hogy több mint száz embert válogatott ki az egyetemi csontvázgűjtemény bővítésére, akiket ezért megöltek a koponyájukért.

Ez a pacák ezért három év felfüggesztettett kapot.

Na ez a híres német szembenézés és elszámoltatás.

Persze csak a nácikkal szemben.

Honeckerrel szemben szigorúbban voltak.

bozontoskopasz 2014.04.22. 23:13:42

Kedves ZorróAszter
Egyes történészeink akár hetek távlatában is képesek gondolkodni, de mára még a tízpercentes időtáv s örökkévalóságnak tűnhet számukra!
Agyrém egyesek szenilitása, remélem én nem fogok eljutni ebbe a szenilis stádiumba!
De lehet, hogy egy igen fertőző népbetegséggel állunk szembe, ami akár kézfogással vagy a villamos kapaszkodóján keresztül is ragályos.
Igen találóan nevet is kapott ez a betegség, pedig csak egyszerű elrugaszkodási vágyukat igyekeznek kifejezni az átlag magyartól.:-OOO)))


index.hu/kulfold/ep/2014/04/22/meztelenul_a_szelsojobb_ellen/
Azért egy ilyen buliba én is elmennék tüntetni:-))

ZorróAszter 2014.04.23. 09:19:21

Kedves Bozontoskopasz!

Én is csípem, mikor a kiscsajok hülyülnek.

De félek, ennek kb. annyi is a következménye, mint általában a hülyülésnek.

Sokkal hatékonabbnak kellene lenni a nácizmussal kapcsolatos szándékos feledtetés és álcázással szemben.

A mai magyar nácik is igyekeznek egyrészt a magyarság egésze elleni iszonyatos bűneiket letagadni, de leginkább feledtetni, a fasizmus kifejezést szétkenegetni lásd liberálfasisztázás, a történelmi párhuzamokat elfedni mikor a hülyékkel számolgattatják, hány piros sáv van a régi és az új nyilaszászlón. És miközben mindenben követik a régi jólbevált nyilasdizájnt és frazeológiát, azt hazudják, hogy semmi közük a gazember nyilasokhoz. (Csurka Pista szóhasználata.)

Szóval ha nem teszünk semmit az utcán masírozó görények ellen, legfeljebb hülyülünk mint ezek a kiscsajok vagy a kordonbontók, akkor magunkra vessünk.

A legfontosabb kezdésként azt tudatosítani, hogy a náciellenesség nem zsidó ügy.

bozontoskopasz 2014.04.23. 14:47:33

Ezt sajnos egy olyan társadalmi probléma, amit a pórnép nem lesz hajlandó felvállalni, lévén, hogy a milliárdokat beseprik a nagy zsebűek, az apróval meg kínlódjon az alja nép, nem törődve azzal, hogy megtudja-e valósítani álmát a szülőföldjén. Ha ezt csak pökhendi lókupecok vezénylik abból nem lesz semmi! Sajnos mindig azzal kezdődött egy-egy ciklus, hogy a kiváltságosak rávetették magukat a népre, és húzták nyúzták míg fel nem adtak minden értelmes próbálkozást a boldogulásra.
Kirakták a tszcsből a parasztot, majd elszedték a földjét amit meg sem tudott volna művelni!
Volt olyan ismerősöm aki kézi erővel művelte meg a földjét mert nem volt semmi gépi eszköze, sem igás állata. Ez még a középkorinál is régebbi állapotot jelent...
Majd most észbe kapnak egyesek, hogy a cigányok már mindent visznek ami a határban megterem ezért már nem is vetnek kis parcellákat be. A gyümölcsfákat inkább kivágják, mert akkor inkább ne legyen senkinek, ha előlük leszedik azt is!
Marad a sigíly meg a nyugdíj, vagy a közmunka!
Nesze neked magyarföldnemeladómögaqurvaistenitennyekatetűországnakaholmindentlehet csakértelmesenélninem! No ez már a jobbik terepe!

bozontoskopasz 2014.04.23. 15:28:56

Ha nem haragszol ezt a témát folytatom.
Mármint a vidék lepukkadását és a jobbik fasiszta hordák a nyomulását.
Az uniós támogatásokból a régiónk kapott országosan a legkevesebbet!
A napokban jelentette be a kormány, hogy a régiós támogatások felhasználásához nem lesz szükség a közintézmények beiktatására, így a pályázat nyertese már a kezdet kezdetén hozzájuthat az elnyert pénz 30, vagy 40 százalékához! Ha a pályázatokat irányítottan a belső körnek osztják szét a lecsúszás továbbra is garantált!
Nálunk nem csöcsörészéssel fog megindulni a föld, hanem préritűzzel!