Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Orbán Csillámfaszlámái 1. - Tállai András

2016. szeptember 16. - ZorróAszter

Mivel proligyerek vagyok, gőzöm sincs, hogy ezek az új csillogó öltönyök, amikben nagyjaink feszítenek mainapság, milyen márkájúak. Nékem egy szál szerencsétlen noname matt sötét öltönyöm van, hacsak meg nem zabálták a molyok. (Meg is nézem.)

CsillamfaszlámaSőt azt se figyeltem meg, mikor jött divatba ez. És hogy amikor a csillogáson kívül még enyhe színjátszásba is kezdenek, az az ócska videokártyám és tévém következménye, vagy élőben is ilyenek.

 

Kedvencemen, Lázár Jánoson láttam nemrég ilyet. És talán Tállai Andráson a friss, ropogós APEH vezéren.

Csillámfaszláma

A dolog onnan jutott eszembe, hogy minapában valamelyik vezérürü azt találta a pofánkba vágni az ATV-n, hogy az APEH sajnálatos módon évek óta nem hajtja be a TB tartozásokat.


 

Lovag atcsúti Tállai András

Tévedni (esetleg hazudni?) tetszik, kedves vezérürü polgártárs. Az APEH mint minden évben, az idén is június-júliusban inkasszózta le a rokkantak, beteg munkanélküliek, egyéb nyomorultak utolsó fillérjeit és tett zárat a bankszámláikra.

Leszarva, hogy miből fognak gyógyszert venni vagy zabálni.

Sőt múltévtől azt a remek unortodox megoldást találták ki a levonások törvényi korlátozásának a kijátszására, hogy miután a munkabér ELVESZÍTI MUNKABÉR JELLEGÉT, mihelyt a bankszámlára kerül, vonatja a munkabér 30%-át, és aztán még lekopasztja a számlát is, ahová a bér megérkezik.

ADÓMENTES pálinkalovag avatás 

NEM ADÓCSALÓKRÓL BESZÉLEK, hanem azokról, akik az adóbevallásukban beírták, hogy adó vagy TB tartozásuk van. Általában havi 7500 forintjával, csak nem tudnak fizetni.

 

Tállai András és Orbán Viktor

Évődés Orbánnal félrevonulva, édeskettesben

Talán nem kellene, mert mindenki tudja, de azért mondom - hogy az ugye mindenki számára tiszta, hogy az az ember, aki a dupla büntetőkamatozást, ezen felül büntetést, ezen felül eljárási költséget, aztán inkasszót, bankszámla zárolást, ingóságai, ingatlanjai lefoglalását és bűnözőkkel összejátszva féláron való elkótyavetyélését választotta, az ugye mindenkinek világos, hogy nagy szarban van és nem úri kedvében nem fizet az APEHnek.

 

Különösen mivel az APEH többet tud a polgárokról, mint a GESTAPO. Azt is tudja, ki beteg, rokkant, ki a valódi munkanélküli, és ki dolgozik feketén, vagy papíron minimálbérért a többit zsebbe kapva.

 

Tállai András és Orbán Viktor

Ajándék Orbánnak. Balra Orbán fél feje.

Tehát csak a bűnözőktől nem hajtják be az adókat, meg a multikkal egyeztetnek, hogy hogyan lehet a lehető legnagyobb adót jó messzire elkerülni. De a nyomorult kisembereknek nincs kegyelem.

Mint ismeretes, az APEH milliárdos adótartozásokat hagy éveken át felgyűlni, aztán a cimborát megpattanni. Az egyéb zseniális, szintén milliárdos károkban való közreműködésről, fidesz offshore témákról és egyéb maffia ügyekről, Hosszú Bájtok Éjszakájáról, Josif Tot trükkökről most ne is beszéljünk.

 

És arról se, hogy vajon azokra is lesújt-e a Tállai vaskeze, akik a szintén színjátszó öltönyös Kubatov Gábor listáján masszív FIDESZ szimpatizánsként szerepelnek?

 

 

Noés mit mondhatna egy ilyen éhhalálra ítélt az ilyen köztörvényesekre?

Aki miniszterelnökúrtól gazdaállatokról meg élősködőkről (férgekről?) hall, liblingjeitől meg nyuggerekről, panelprolikról, stb. stb. Meg hogy mindenki annyit ér, amije van. Akinek semmije sincs, az annyit is ér. (Ellentétben azokkal a sokatérőkkel, aki már zsenge ifjúkorukra kacsalábonforgó medencés villát bírtak összelopni maguknak. De ha már így belejöttek, hát nem is hagyják abba?)

 

Szóval mit is mondhatna ezek után ezekre a bűnözőkre?

 

Különösen az ötösszámú párttagkönyv birtokosának lófaszokkal ékesített rozsdás vaskereszttel való kitüntetése után.

 

Hogy basszátok meg a rühes gazdaállat kurva anyátokat, aki ilyen törleszkedő, kapaszkodó-könyöklő, sunyi, hazug, tolvaj patkányokat ellettek a világra a magyar nép szomorúságára? Akik erre neveltek, hogy bűnözőkkel meg más idegen rablókkal szövetkezzetek a saját népetek ellen és a hazátok kifosztására?

 

Áh, nem. Ilyeneket még ők sem mondanának.

 

 

 

Legfeljebb csak gondolnak.

 

Tállai András és Orbán Viktor és a hálás magyar nép

A hálás magyar nép. Balra Tállai András fél feje.

 

2016. 09. 16.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

 

Ja! Ezt a cikket írtam minapában a wikipédiára.

Akit érdekel az Antarktikosz téma, kommentelhet erről is. Még reszelgettem rajta egy keveset, de szerintem már így marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr219168744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZorróAszter 2016.09.16. 15:37:47

Ja még a cikk:

Nav-Apeh inkasszó szabályai 2015/2016 - az adóhatóság jön és viszi a pénzed bármikor utána jön a vagyon lefoglalás
hirkozpont.eu/index.php/bulvar/309-nav-apeh-inkasszo-szabalyai-2014-2015-az-adohatosag-joen-es-viszi-a-penzed-barmikor-utan-vagyon-lefoglalas

CsipkeRózsa 2016.09.16. 16:41:26

Jó ez az írás, a képekkel együtt. Különösen az Orbán - Tállai kettős, ahol az egyiken Orbán félfejű, a másikon Tállai a félfejű. A két fél kitesz egyet.
Én még nem fedeztem fel a színjátszó öltönyeiket. Talán azért, mert amint meglátom valamelyik fideszes vezetőt, rögtön tovább megyek a következő csatornára.
A milliárdos adócsalások lassabban derülnek ki, abban ők is benne vannak.

ZorróAszter 2016.09.16. 17:02:27

Félfej-félfej: tetszik ismerni a Janus szobrokat?

Ha nem, kerestem egyet magának egy rajzot egy ilyen Janus-szoborról:

www.mygodpictures.com/wp-content/uploads/2015/11/God-Janus-Image-xn903.jpg

CsipkeRózsa 2016.09.16. 17:04:35

Tisztelt ZorróAszter,

elolvastam az Antarktikosz témát, érdekes. Hozzászólás, csak a kicsit is hozzáértőktől várható.

A Wikipedián a pí-ről nincs saját írása?

ZorróAszter 2016.09.16. 17:05:00

Ja! A pálinkalovag avatáson szerintem ilyen csillogó, színjátszó öltöny van rajta.

CsipkeRózsa 2016.09.16. 17:08:37

@ZorróAszter: köszönöm a Janus szobor képet, jobban tetszik, mint az Orbán-Tállai kettős.

ZorróAszter 2016.09.16. 17:10:45

"A Wikipedián a pí-ről nincs saját írása?"

Nem, nincs. A wikipédiára nem szabad saját fantazmagóriákat feltenni. Csak szigorúan forrásmegjelöléssel másokét.

A wikipédiás cikkeim egyébként itt vannak:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztő:ZorróAszter

Viszont a napokban megígértem egyik kedves olvasómnak, hogy a PI=3 geometriára vonatkozó cikkemet végre tényleg befejezem és felteszem, ha erre tetszett gondolni. Akkor lehet hogy még vasárnap, ha ennyire tetszik érdeklődni. :o)

ZorróAszter 2016.09.16. 17:34:15

Viszont kár hogyha nem tetszenek hozzászólni az Antarktikosz témához, mert a wikipédiával nekem az a legnagyobb bajom, hogy nincs szinte semmi visszajelzés.

Hogy érthető-e, stb.

Teréz Anyabagoly 2016.09.17. 12:11:20

Zorró, kérem!

Hű meg ha! Jól kiverték magánál a biztosítékot! Azt még ki is hagyta, hogy anno 2010-ben az volt a választási ígéret, hogy a rokkant nyugdíjakból aztán senki nem vonhat semmit. Be is tartották, szó se róla! Pár hónapig aztán egy laza ötlettől vezérelve rokkant nyugdíjat átnevezték rokkant járadék 'oszt jó napot! Végrehjtók mint a legyek a huszonezer forintopkra...

Mélyen egyetértve most éppen sűrűn gondolok valamire... :) (ez itt a végén egy ráfagyott mosoly az arcomra)

Apropó! Ezt már látta?
...csak mert nálam ez verte ki éppen a biztosítékot...

pestisracok.hu/lazar-akarunk-vagy-nem-akarunk-bevandorlast-ez-itt-kerdes-elo/

ZorróAszter 2016.09.17. 12:43:24

Tetszik tudni mi palócok babonásak vagyunk (kivéve engem), és amikor érthetetlen módon lépten-nyomon belebotlom egy témába, azt égi jelnek veszem, hogy írjak róla. Holott lehet, hogy nem is égi jel, hanem az ürdüngnek incselkedése.

Ilyen volt például Bruegel Vadászok a hóban című festménye is. Máig se értem, mit akart vele izenni az Úr. Lehet, hogy a cégtáblát és a cégtábla feliratát? Mert arra indultam be nagyon.

Konkrétan először azt az ATV-s filmet láttam először, ahol a TB pár évvel ezelőtti vezetője azt nyilatkozta, hogy azért üres a TB kassza, mert az APEH nem hajtja be a tartozásokat. Utána jött az a sztori, hogy a pacáknak vonják az alacsony béréből a 30%-ot, mert a bérből csak annyit lehet maximum, de amikor meg megérkezik a számlájára, akkor meg a számlát is lekoppasztják, mondván hogy az számla és nem munkabér immár. És aztán jött a többi sztori.

56:
Ideje volna már megkérdezni, hogy mit csinált 56-ban a bő tíz éve még 300 ezres nyilas párttagság. Holott a nyilasok a magyar szélsőjobbnak csak egy része volt.

Mind lánglelkű forradalmárrá vált, meg szabadságharcossá mint 44-ben, 45-ben? Pláne demokratává?

A dolog egyébként teljesen stimmel: a nyilasok mindigis forradalmárnak mondták magukat.

Egyébként régebben milyen néven találkoztunk, ha nem titok?
(Tudom, kitalálhatnám, de ilyen kérdésben nem szeretek találgatni.)

Teréz Anyabagoly 2016.09.17. 13:56:41

Már a múltkor kitalálta, Littlenél. Nem titok, de hagyjuk azt már az ürdügbe, jobb elfelejteni! Van mááásik! :)

Az égi jelekben jobban hiszek, mint az ürdügben, meg a jó palócokban is! :-)))

ZorróAszter 2016.09.17. 14:47:12

És az exnolbloggereket nem tetszik használni? Vagy onnan talált ide, csak a saját cikkeit nem teszi oda fel?

Teréz Anyabagoly 2016.09.17. 20:09:21

Nem onnan találtam ide, hanem amikor regisztráltam itt a blog.hu-n, utána bejeöltem követésre az Ön blogját és kidobja az Indexes hírfolyamom a követett blogokat. Most itt molyolok és látom, hogy ki tesz fel új posztot. Az exNOLBloggereket nem használom, mondtam Önnek akkor, hogy miért. Elég dühös voltam, magát is megbántottam, nem akartam, de nem akarok újra olyan netes trükkökbe botlani. Abból elég volt a nol-on. Jó kis írás amit most feltett, ilyen dupla levonás szerintem az egész világon ninvs máshol. Tragédia, hát még annak akinek ezt túl is kell élni. Jó, hogy írt róla, nem lehet elégszer...

pettra01 2016.09.18. 01:41:41

Hát ahogy elnézem őket, a színjátszós öltönyeikben lassan el lehet majd őket temetni, szétzabálják magukat, hamarosan megüti őket a guta. Kár, hogy ezt a disznóságot valahogy az ellenzék nem teszi szóvá - nem mintha bármi is változna, ha szóvá tennék, csak mégis, jól esne az embernek.
Éppen ma mesélte egy ismerősöm, hogy volt nálunk egy öreg, aki nagy 56-osnak kiáltotta ki magát, ki is tüntették minden lehetséges módon. Valamikor a negyvenes évek elején belépett a nyilasokhoz, aztán hazajött, berúgta a községháza ajtaját és közölte, hogy előbb hagyja magát leköpni, mint ezt a jelvényt - mármint a nyilaskeresztest, majd távozott. Aztán a felszabadulás után megtért, kommunista lett, 56-ban megint megtért, 56 után kissé le is csukták, így aztán mártír lett belőle. Minden október 23-án ott díszelgett a főhelyen, mert ez megillette, kit, ha őt nem. Két fiát nagyon kapacitálta, hogy a rendszerváltáskor lépjenek be az MDF-be, de azok nem akartak, az egyik azt mondta, papa, maga helyettünk is belépett már mindenhova...

ZorróAszter 2016.09.18. 08:12:57

Kedves Pettra!

Magyarországon rég nincs egy párt se, aki a dolgozó emberek érdekeit képviselné, csak mostanában kezd tudatosodni bennünk.

A nyilasokat az un. demokratikus ellenzék, a későbbi SZDSZesek hagyták kimászni a pöcegödörből azzal, hogy 56-os szabadságharcosnak kiáltották ki őket. Aztán először Göncz Árpád kifütyülésénél kezdtek csudálkozni, hogy kerülnek ezek ide.

A nagy demokraták elfelejtették megkérdezni Rácz Sándort, Pongrácz Gergelyt, meg a többieket, hogyha 56-ban nem akartak többpártrendszert, akkor mi lett volna az az egy párt, aminek az uralmát akarták?

Nyilván nem a kommunista párt.

pietnik 2016.09.18. 08:13:40

Azt hiszem,hogy a fentiek alapján nagy szarban vagyok!Az OTP kezeli a nyugdíjszámlámat,onnan veszem ki minden hónapban az 500 E-nek megfelelő összeget.Aztán ,így külhonban,kaptam az ÓTÉPÁ-tól egy levelet,hogy mivel ők kezelik a számlámát,nekik nyilatkozzak,hogy semmiféle adózandó jövedelmem itt Sk.-ban nincs.De nem elég a nyilatkozatom,hanem kell még két tanú,aztán valamilyen hatóságoktól igazolások,hogy nekem aztán ilyen nincs!!
Az OTP mióta adóhatóság?!
Semmiféle jövedelmem nincs,de ha ezt igazolni akarom,akkor a valamiyen hatóság(kettő!) 7-7 euróért kiadja,én pedig fordíttathatom le oldalankén 40 eu-ért ezeket,és küldhetem el Zalaegerszegre!Azt még hozzá kell tennem,hogy ha nem vásárlás céljára használom a kártyám,akkor az ÓTÉPÁ,milyen könyörületes a nyugdíjassal-365 ft.-ért számolja meg egyenként a kiadott eu-t!
Tállai pofázmányát elnézve el tudom képzelni,na,meg ezt a tolvaj bandát,hogy ha nem válaszolok erre a levélre,akkor valamiféle adótartozás ráfogása címén rendszeresen kifosztják a számlámat,adóhátralék címén!Ilyen nincs nekem ugyan,de képesek ráfogni!
Ha meg végigjátszom,akkor meg legalább negyven ezer forintomba lesz az egész,nem számolva az utólagos kiegészítéseket,meg az itteni hatóságnak benyújtandó kérelem fordítási díjait!
Nem beszélve arról,hogy mint letelepedett,engedéllyel(!) bármi jövedelem esetén az itteni adóhatósággal van kontaktusom,amihez az ÓTÉPÁnak oszt már semmi köze nem lehet!
De jó basztatni az állampolgárt!Az nem jut az eszükbe,hogy azért,mert nyugdíj,akkor nem 365 ft kellene,hogy legyen egy EU,könnyítendő a nyugdíjas élete!Bár tudom,hogy a számlán az összeg már nem nyugdíj,hanem levonható jövedelem!
Az anyátok piCsányiját!!

ZorróAszter 2016.09.18. 08:19:24

@Teréz Anyabagoly:

Kedves Teréz Anyabagoly!

Akkor rendicsek.

Akkor marad hogy néha rápillantok a blogjára, írt-e valamit. Mert az ilyen RSS-t meg hasonlókat én nem szeretem, mert ritkán nézem a leveleimet, plusz eltűnik a sok komment értesítő levél között az RSS értesítés.

Blogol máshol is, vagy csak itt a blog.hu-n?

ZorróAszter 2016.09.18. 08:30:28

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Gőzöm sincs, mi az ördögöt akar ezzel az OTP. Szerintem sincs ehhez semmi köze.

Én pár éve azzal találkoztam, hogy minden évben nyilatkoznom kellett a pénzmosás elleni küzdelem jegyében, hogy a számla istenbizony az enyém, és nem én vagyok Bin Láden vagy Al Capone magyarországi strómanja azzal az 5000 azaz ötezer forinttal, ami a számlán lapul. Aztán meguntam, bementem és lemondtam a számlát.

Mindezt úgy, hogy engem baszogatnak, de a fidesznyik offshorelovagokkal kapcsolatosan senkit nem zavar az a mellékes kérdés, hogy honnan tudhatjuk, hogy nem csurran-cseppen-e a milliárdokból al-Bagdadinak meg az Iszlám Államnak?

CsipkeRózsa 2016.09.18. 12:36:42

@pietnik:

nem érné meg másik bankot választani? Igaz, először az is adminisztrációval járna.

pietnik 2016.09.19. 17:19:30

Aszter Kérem!
Kb.ez a helyzet,mára tisztázva lett a dolog telefonon,amit a párom intézett,én pedig elolvastam,mert véletlenül mérgemben megtaláltam,az ide vonatkozó törvénytNem másról van szó,mint arról,hogy az ÓTÉPÁ az adóhivatal csicskája,és nem másra vadásznak,mint a betétek után járó kamatok adójára!Wzt olyan furfingosan adták elő,hogy csak így nyert számomra értelmet!!Namármost az az ábra,hogy nekem csak a ynugdíjam megy erre a számlára,ahonnan készpénz-felvétel esetén 365-389 (!!!! ft.-ért meg is kapok egy eurót!!
Kamat nincs,hiszen ebből a pénzből élünk,és csak vásárlásra tudom használni itt Sk.-ban,mert azt "csak" banki középértéken váltják át,és nem 380 ft.-ért!De így is megvan vagy 340 ft egy eu.-!
Viszont a döbbenet az,hogy nekem igazolást kell kérni kér helyről is,hogy nincs adóztatható jövedelmem!És itt a kiszabás!
Ugyanis egy oldal fordítása 36,6 eu!!Tehát nekem a magyar ÓTÉPÁ két darab levelét levelét,melyek két oldalassaak egyenként,le kell fordíttatnom hivatalosan,hogy itt helyt adjanak az igazolási kérelemnek!!
Aztán,természetesen,kiadják az igazolást ,természetesen szlovák nyelven,és ha szerencsém van,csak egy oldal lesz darabonként,amiket aztán hivatalos fordítóval,erre külön kitér a magyar levél(!),le kell fordíttatnom,hogy aztán az ÓTÉPÁ zeg.-i krendeltségének megküldjem!!
Eddig ez 220 euró,csupán azért,hogy a nulla kamatom után egy centnyi adót se vonjanak le!
Bassza meg a sok hülyéje,hagyom a picsába az egészet,mert úgysem tudnak levonni(persze,ha tisztességesek!!) egy petáknyi kamatadót sem,de ezeknél a faszoknál a fene se tudja mi jár az két tekervényes agyukban!
Amint kiderült,hogy a kamatadó beszedésére már 2015 dec.31.-én intézkedtek,és ezt a törvényt most,szeptember elsején léptették hatályba,és mindjárt nekem is estek,mint borjú az anyjának!
A nekjem ma felhívta az ÓTÉPÁ illetékesét,aki nagy habogások közepette tagadta,hogy az OTP adná nekem 480 ft.-ért az eu-t,amire az itteni OTP-s visszakérdezett,hogy nekik mi közük az én mo.-i OTP számlámhoz,ha onnan pénzt veszek fel,és amire már nem jött válasz!
Aztán azt is megkérdezte,hogy miből is nem derül ki,hogy nekem csak a nyugdíjam kezelik Mo.-n az ÓTÉPÁ számlán?!
A nagy habogásnak az lett a vége,hogy megegyeztünk,hogy a mostani "igazolást" nyilatkozatként elküldön,két tanú aláírásával,aztán elfelejtenek(hogy igaz lesz-e,majd meglátjuk,mert a törvény úgy írja elő,hogy ezt a nyalatkozatot évente megíratják velem a fent említett áron!!)
Jó,mi?!
A magyar gazadsági,adóztató elitnek csak ennyi esze van!Azzal az évenkénti 220 eu-val egyenként túlfizetném a tőlem várható kamatadótlegalább 10 évre,de ezt minden évben kívánnák!
Persze,az a §,)%-os nyugdíjemelés ezt a pénzt bőven fedezi,ugye?!
De tele van a f.szom ezekkel a tanult majmokkal!(elnézést a majmoktól!
Ráadásul nem elég az,hogy '99-ben ,mikor nyugdíjba mentem a nyugdijam egyharmadát elfaszolták,mert Orbán akkor úgy vezette be a nyugdíjplafont,hogy nehogy mán jól éljek abból a nyugdíjból,aminek az alapját a szocializmusban lopkodtam össze! Hogy a prostitúcióban megdicsőült jó ides felmenője déli kapujának nyaldosása közben hogy jutott az eszébe ilyen baromság!Bv.-s tiszt létemre kitől-mitől lopkodtam volna!Az elítéltektől?!A kollégáimtól!?Meg oszt nem vagyok ő,akinek első szakmája lett az állami,és más vagyonának sajátjaként való kezelése!
Na,jó nem pörgök tovább,van nekem más dolgom is!
Isten adta barma

ZorróAszter 2016.09.19. 18:53:57

Kedves Pietnik!

Én még most sem értem, mi ez az egész.

A kamatadót kiszámolja az OTP, levonja. Elutalja a NAVnak. Ami marad, azt meg ráteszi a számlámra.

Mindentől függetlenül. Attól is, hogy van-e jövedelmem vagy nincs.

pietnik 2016.09.19. 19:40:11

Aszter Kérem!
Nehezen is érthető,pontosan ezért van ékes bikkfanyelven megfogalmazva az a nyilatkozat,amit nekem kell kitöltenem(a fenti áron,jogcímen stb),ami aszongya,hogy:
Kijelentem,hogy az OTP Bankkal fenááló szerződéses kapcsolatomra tekintettel,az elhelyezett összegekből(befektetésekből származó kifizetésnek,hozamnak,jövedelemnek(kamat,osztalék,árfolyamnyereség)

-tényleges haszonhúzója én vagyok,a jövedelmet nem ügynökként,vagyonkezelőként,vagy meghataémazottként szerzem meg

-nem én vagyok a haszonhúzója"

Most aztán találjam ki,hogy mit írjak rá,mert gyakorlatilag haszon nincs a nyugdíjon(kamat,ososztalék-vagyis inkább fosztalék!!-ilyen átváltási számok mellett!
Persze,a nyugdíjamnak a haszonhúzója én vagyok,mert azért én 31 évig szolgáltam,csakhát ebben az irományban erről szó nincs!
Azt érteném, ha egy külön pontban ott lenne az,hogy ez nyugdíj,aminek kamatozása nincs,hiszen a felvétel folyamatos,!Valami ugyan van ,de az elfelejthető
Vagy oda kellene írni,hogy akkor kell kötlteni ezt a szarságot,ha van valamilyen rendszeres jövedelmem,de arról meg itt kell adóznom,akkor megint csak felesleges ez az egész!Legfeljebb csak annyit lehetne ebben az esetben írni,hogy itt adózom,amihez semmi közük!
Az a meglátásom,hogy azt megtanulták,meg rendszeresen kiókumlálják,hogyan lehet kisajtolni a dolgozóból a pénzt,de fogalmazni,érthetővé tenni valamit ,azt már nem!Az is igaz,hogy az érthetetlenséget megmagyarázni nem is lehet!
Így hát az ÓTÉPÁ-nak ez a förmedvénye szent,és érthetetlen!Talán nekik is!!

pietnik 2016.09.19. 19:44:24

A nyugdíjjal kapcsolatosan meg annyit lehetne nekik írni,hogy eddig 12 millió ft veszteségem van ,és havonta ez 100 ezer ft-tal növekedik,de Kocsobur évekkel ezelőtti válasza teljesen értelmetlenné teszi ezt a beszólást!Meg már annyi rétegét baszták át a nyugdíjasoknak,hogy teljesen felesleges nekik szólni,már csak azért is,hogy ezek közül a barmok közül egy se röhöghessen a szemembe!

ZorróAszter 2016.09.19. 20:34:32

Kedves Pietnik!

Ez pont az, amit én is írtam fentebb. Vagyis ez a pénzmosás elleni törvénynek megfelelő nyilatkozat, hogy nem maga Bin Láden vagy Al Capone magyarországi strómanja.

Engem is ezzel maceráltak, holott egyrészt valami minimális összeg volt a számlán, másrészt meg itt Magyarországon szarba se veszik a jogainkat. Bárki megnézhetik, kinek mikor miért mennyit utaltam vagy kaptam pénzt.

A lényeg: írja alá, hogy a magáé a számla és nem valaki másnak a megbízásából tartja fenn.

Mint említettem, a sarki kisboltost fingatják, hogy adott-e számlát a liter tejről, ezt a fideszes mocsok bandát meg senki meg nem kérdezi, mi van az offshore számláján. Honnan lopta a pénzt, és nem al-Bagdadit fizeti-e belőle hogy kezdjen el végre robbantgatni Magyarországon is.

Wondergirlzoknija 2016.10.03. 03:43:36

Kedves ZorróAszter! Évtizedek óta nem fizetek semmiféle adót, vagy járulékot. Kizárólag feketén dolgoztam, ráadásul nyíltan, és ezt több száz ember tudja a környezetemben, beleértve rendőröket, tisztségviselőket, könyvelőket, ügyvédeket. Néha nekik is dolgoztam. Banknak, vagy hatóságnak nem küldtem sem be, sem vissza semmiféle papírt, nem reagáltam soha semmilyen megkeresésre, egy fillért sem fizettem soha semmilyen hatóságnak, vagy hivatalnak, semmilyen jogcímeken sem. Ha bármilyen ilyen megkeresés ért, leszartam. Ha fenyegetve éreztem magam egy hivatalnok vagy ellenség által, akkor belevágtam az arcát az aszfaltba fényes nappal. Úgy, hogy minnél többen lássák, és egy idő után senki sem mert olyan helyzetet teremteni, hogy fenyegetve érezzem magam, pedig nem vagyok egy különösen nagy darab ember sem. Sosem próbáltak meg rajtam behajtani semmit, nem próbálták meg letiltani a bankszámláimat, semmit sem próbáltak meg számon kérni,

ZorróAszter 2016.10.03. 06:47:39

@Wondergirlzoknija:

Kedves Wondergirlzoknija!

Találkoztunk régebben már a NOLBLOGon vagy másutt?

Amennyire én utána néztem a dolognak, azt hiszem, hogy a NAV a FIDESZ lista (Kubatov lista) alapján válogatja ki, hogy kik ellen foganatosítson ilyen eljárásokat.

Én valahol találkoztam olyan emberrel, aki most ennek a tegnapi szavazásnak a kapcsán kerülhetett fel pár hónapja a Kubatov féle halál listára, mert ő szintén nem fizetett TB-t mert munkanélküli, és ő speciel azt hiszem, adóbevallást sem adott be szintúgy mint Ön, és az adóhatóság lepusztította és zárolta a számláját.

Ha jól értettem, a 60-szor havi 7500 forintot követelik rajta.

A rokkant asszonyra már nem emlékszem, mivel húzta ki a gyufát. Az azt hiszem, valami adó volt. Talán túllépte az adómentesen elvaterázható keretet. Az nem tudom, mennyi pontosan. Talán max évi 800 ezer???

És már azt sem tudom, hogy került fel a Kubatov-listára. Talán nem adta oda az ajánlószelvényét a FIDESZeseknek 2014-ben, és akkor írták fel.

Úgyhogy vigyázzon, nehogy maga is felkerüljön. Remélem, volt tegnap szavazni :o)
süti beállítások módosítása