Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Hogyan tolja a FIDESZ szekerét a „baloldali” sajtó, média is?

2017. szeptember 27. - ZorróAszter

Egyszerűen!

A kiegyensúlyozottság jelszavával (mert hiszen Magyarországon ugyebár kiegyensúlyozott a szabad sajtó, média, nemde?) propagálja a különféle FIDESZ által létrehozott minipártokat.

Ezen felül központi utasítás szerint ezek az újságok, rádiók, televíziók többek között testületileg NEM beszélhetnek arról, hogy a baloldal potenciális választóinak nagytöbbsége egy  négy-ötpárti, például Együtt-PM-DK-MSZP koalíciót is teljességgel kormányzásképtelennek lát a politikai széttartásuk, ellentéteik, programjaik sokfélesége folytán.

Ennek a ténynek a felmutatása ugyanis alapvetően kérdőjelezné meg, tenné lehetetlenné az ÖSSZEFOGÁS további sulykolását, amivel immár nyolc éve tartják hatalmon leghűségesebb és legkészségesebb kiszolgálóikat. (Jó lenne ha a pávatánc és a szabadságharcos szájkarate senkit nem tévesztene meg.)

Ezzel a szétaprózással, tévútra vezetéssel betonozza be német gyarmattartónk leghűségesebb csicskás-kollaboráns kormányát még legalább négy évre a markárban tartott médiával és zsebrevágott politikusmuppetfiguráikkal.

 

Mi lenne az egyetlen esély ennek a rendszernek a kijátszására?

 

Ha az MSZP hihetően fordulna végre a bérből és fizetésből élők, munkavállalók, dolgozók és a hozzájuk kapcsolódó rétegek (nyugdíjasok, iskolások, munkájukat vesztettek, rokkantak) felé, akiket a német gyarmattartók parancsára mart el magától folyamatosan az elmúlt közel harminc évben.

És ezt követően tudatosítaná a választóikban, hogy a német gyarmattartóink és FIDESZ-es kollaboráns kormányuk által alapított baloldali megosztópártokat milyen céllal hozták létre. És hogy mi ellenük az orvosság.

 

De ehhez a gyarmattartóink sajtója pláne nem fog fórumot biztosítani egy baloldali MSZP-s politikusnak se.

 

A baloldali választók túlnyomó többsége pedig továbbra is marad otthon szappanoperát nézni választás helyett.

 

Ez volt és maradt a gyarmattartóink legfőbb érdeke az elmúlt három évtizedben.

 

Nem véletlenül dolgoztak ezen a szisztémán annyit.

 

2017. 09. 27.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr3112876864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.28. 06:09:09

A ballibek nem baloldal.

A "baloldali sajtó" meg nem baloldali, hanem liberális.

Ha veszít a Fidesz, sokkal rosszabb lesz a népnek, mert ez növelni fogja az ország gyarmati függőségét.

ZorróAszter 2017.09.28. 07:25:27

Ha az Orbán-kormány nem a legkiválóbb kollaboráns kormánya lenne a Német Birodalomnak, akkor nem juttatták volna hatalomra, és nem támogatnák a mai napig.

A dolgozókat képviselő baloldal szétverése is a német nagytőke érdeke volt.

Ennek érdekében építették be a fideszes ügynököket is az MSZP-be és a többi pártba.

Mikor Mesterházi lett az elnök, akkor valaki előkapott egy telefonfelvételt, ahol Mesterházi még a FIDESZ-be jelentkezett anno. Aztán sűrű kuss. Elszólás volt.

Most arról ne is beszéljünk, hogyhogy elő tudtak kapni egy ilyen régi felvételt. Bár az is megérne egy misét.

CsipkeRózsa 2017.09.28. 16:10:26

Én nagyobb problémának érzem, hogy a baloldal tehetségtelen, nincsenek rátermett politikusai.

Orbán már ezerrel kampányol, igaz, ő választástól választásig ezt csinálja kormányzás helyett. A baloldalon még hozzá sem fogtak. Én egyedül Juhász Pétertől kaptam telefonon választással kapcsolatos hívást és szórólapot. Ő elkezdte a saját, indulni tervezett egyéni kampányát, hivatkozva Rogán jelenlegi képviselőségére.

ZorróAszter 2017.09.28. 19:55:28

Kedves CsipkeRózsa!

Én azt tartom aggasztóbbnak, hogy ahogyan a teljes sajtó és médiapaletta a németek kezében van, és összehangoltan támogatják a FIDESZt beleérve a baloldali maradék médiákat is, és valójában ugyanezt teszik az ellenzéki politikusok is. Mintha ők is zsebben lennének, és körmonfontan szándékosan tolnák a FIDESZ.

Botkát például egyelőre azért nem gyanúsítanám ezzel, mert az utóbbi időben úgy tűnik, keményen támadják az MSZP vezetésébe befurakodott liberálisok.

Azok, akik liberális párttá változtatták az MSZP-t.

Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy ezek szerint Botka valóban komolyan gondolta a visszatérést a valódi baloldalhoz, de kinyírták a pártba befurakodott fidesznyikek, liberálisok és német ügynökök.

Némi kis fantáziával az is látható lassan, ki CIA-s, BND-s, KGB-s. És ki egyszerűen FIDESZ ügynök.

Annyira nem kell itt ügyelni már a formákra se.

A sajtó zsebben van, az emberek meg annyira el vannak hülyítve, hogy azt is a kedvenc újságukban keresik, esik-e az eső az udvarukban vagy süt a nap.

pietnik 2017.10.02. 10:45:58

Aszter kérem!

Sziveskedjen elolvasni a következőt(másoknak is ajánlott!!):

www.magyardiplo.hu/index.php/2450-a-nemet-csoda-pokla

Xilit 2017.10.02. 11:38:15

Gondolom, minden újságolvasó értesült már róla, hogy Botka és Újhelyi lemondott. Botka így emelt fővel távozhat, ráadásul elmondhatja, hogy megpróbált valamit visszahozni a klasszikus baloldali politikából.
Hogy akart-e valóban érdemi változásokat a szocialista pártban, s érdekelt volt-e a kormányváltásban, a felől vannak kétségeim, de annak örülök, hogy a visszavonulásával teret adott egy, a társadalmat jobban átfogó ellenzéki összefogásnak.

CsipkeRózsa 2017.10.02. 13:51:04

@pietnik:

Úgy látszik, sok hasonlóság van a magyarországi és a többi európai országban a szegénység és a munka témájában.

"Németország sikeresen átváltoztatta a munkanélkülieket szükségben élő szegényekké," , ezt mi is megoldottuk. Így jól állunk a munkanélküliségi mutatók alakulásában.

A keretben levő idézetekből:

"„Csak az ehessen, aki dolgozik.”", ez is ismerős.

"„Egy kutató kijelentette: havi 132 euró elegendő a megélhetéshez!”, hasonlít a nálunk elhangzott mondathoz.

"„A Hartz IV összegének növelése élénkítőleg hatott a dohány- és az alkoholiparra" , kicsit másképpen fogalmazták meg, mint ahogy mi mondtuk.

Ez nagyon jól hangzik:
"„Ahelyett, hogy a semmittevésért fizessék őket, az embereknek egy, a közösség számára hasznos munkát kellene végezniük. (…) Berlinben, minden kerületben felvehetnénk húsz Hartz IV munkanélkülit, hogy ellenőrizzék, a kutyagazdák rendesen összeszedik-e az állatok ürülékét. (…) Ezzel egy csapásra kettőt ütnénk: a munkanélküliek hozzájutnának egy új elfoglaltsághoz, a berliniek pedig egy új városhoz.”"

Érdemes elolvasni az egész írást. Csak ámultam.

CsipkeRózsa 2017.10.02. 14:02:17

@Xilit:

Tudok róla, várom a következményeket.

Attól tartok, a baloldali szavazók még inkább elvesztik választói szándékukat, kevésbé bíznak a változtatás lehetőségében.

Részben viszont azt várhatják, hogy egy valódi összefogás jön létre, igaz az összefogásban csak Gyurcsány - igen vagy nem - volt a fő téma.

Lehet, hogy beállnak Szél Bernadett jelölése mögé, ha az LMP is csatlakozik a közös egyéni jelöltséghez.

Xilit 2017.10.02. 19:06:48

@CsipkeRózsa:

Szél Bernadettel mindaddig nem volt gondom, amíg be nem ült Orbán és Tőkés, két, teljességgel vállalhatatlan ember mellé Tusványoson.
Nem tudom, mit gondoljak róla, ezért " csak " azt mondom, amit érzek: nem rokonszenves a nyomulása, nem szimpatizálok a határon túliak felé gyakorolt politikájával, unom a gyurcsányozását, az ítéletszerű elhatárolódását a szocialistáktól, és nagyon nem tetszik, hogy ők is kampánytanácsadót foglalkoztatnak, ráadásul azt, akit.
Akkor már pártszinten inkább a DK.

Van esélye egyébként Bernadettnek, de nála sokkal alkalmasabb Karácsony Gergely.

Hát, fel van adva a lecke.

CsipkeRózsa 2017.10.02. 19:23:26

@Xilit:

Szél Bernadettet én sem szeretem, az LMP sem tetszik. Karácsony Gergely jó volna, de nincs mögötte egy nagyobb párt.

Jó volna, ha a MOMA és Gémesi György pártja is csatlakozna az együttműködéshez, de ez sajnos nem valószínű. Ők hozhatnának jobboldali szavazókat, ami megkönnyíthetné a nyerési lehetőséget és az utána történő kormányzást.
Ez persze, elképzelhetetlen, és a választás megnyerésében nem is tudok bízni.

Xilit 2017.10.02. 20:31:39

@CsipkeRózsa:

Csak azért nem mondom, hogy ez az egész totálisan el van cseszve, mert nincs értelme tudatosságot, előrelátást várni egy olyan társadalomban, amely tagjai kritikus többsége nem akar, nem is tud felnőttként létezni. Ezt kimondani is, megélni is borzasztó.
Éppen most mondta Gyurcsány az Egyenesben, hogy ők mennek előre, de a többiek nem, azonban ez nem lehet ok arra , hogy a DK is megálljon. Abszolút egyet értek vele.
Mindezek ellenére nem aggódom, lesz új pólus, robbantanak a fiatalok, és felszínre kívánkozik az értelmesség - törvényszerű.

ZorróAszter 2017.10.03. 08:16:13

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Bocsi! Azt hittem, nem lesz több hozzászólás. Elakadt a társalgás.

Elolvastam.

Igen, Németországot ugyanazok a sátánista pszichopaták tartják a markukban, mint akik Hitler idején. Akik Hitlert is hatalomra juttatták.

Vagy ha ők már feldobták a patájukat, akkor az unokáik, dédunokáik.

Akik Auschwitzban dolgoztattak, mint az IG Farben, azok nevet változtattak, és ha túl közismert lett a nevük. De Krupp, Henckel, Siemens, von Borsig, meg a többiek maradtak.

Ha már 2014-ben kiradírozták Dózsa apánk 500 éves fennállását, jövőre lesz a párizsi 68 félévszázados fordulója. Azt még megünnepelhetjük.

Nekem az a voltairi indíttatású szlogenjük rémlik legszívesebben, miszerint "Akkor lesz a világ boldog, mikor az utolsó kapitalista beleire felakasztják az utolsó bürokratát."

:o)

ZorróAszter 2017.10.03. 08:25:25

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Az LMP-t, a DK-t és a többi megosztópártot a FIDESZ hozta létre.

Emellett nincs ember, aki kormányzóképesnek hinne egy DK-MSZP-Együtt-PM koalíciót is akár, nem még egy szélesebbet.

Ezt a rendszert pont így találták ki. Ezt propagálja a német tulajdonban lévő teljes médiapaletta ezt a szisztémát, hogy hatalomban tarthassa vele a kollaboráns kormányukat.

Botka:
Igen. Úgy tűnik visszamenőleg, hogy komolyan gondolta. Különben nem nyírták volna ki.

Xilit 2017.10.03. 10:41:17

@ZorróAszter:

Kedves 'Aszter, és, ha Botka saját magát nyírta ki?

A DK külön indul, és nem kíván kormányra kerülni - egyelőre. Egyébként pedig, ha van köztük kiváló szakember, miért is ne kaphatna a tudásának megfelelő feladatot? A legnagyobb átverés a pártoskodás. Viszi a pénzt, megoszt, viszályt szül, és elvonja a lényegről a figyelmet. Egy társadalom vezetése nem igényel sem többet, sem kevesebbet, mint hogy mindenütt az arra alkalmas személy tegye a dolgát, tehetsége, tudása szerint. Úgyis ez a jövő, de ezt a mi korosztályunk már nem éli meg.

Mondanám, hogy, amennyiben a fidesz német utasításra , az ő mintájuk szerint uralja az országot, akkor itt képmutatás Botkában, a szocikban, valakiben, valamiben reménykedni, el kell fogadni, hogy szél ellen nem lehet pisilni, és sütögesse mindenki a maga pecsenyéjét, amíg megteheti.
De nem mondom, mert az ember ennél több, sokkal több. Ezt feltehetőleg Ön is így gondolja, különben nem latolgatná permanensen a szocialisták elvi lehetőségeit, s nem vallaná a kommunista eszményeket.
Miután nem ismerem, nem tudhatom, hogy ez csak szellemi játék, kihívás, póz- e az Ön részéről, vagy valódi tartalommal bír.

Az Együtt és a PM ma a leghaladóbb egyesületek Magyarországon. Érzésem szerint semmi közük az Ön által tudott/feltételezett német szereposztó díványhoz. Amennyiben létezik valamiféle, az egész világot magába foglaló hatalmi struktúra , akkor abban haladó szellemű szabadkőművesek ugyanúgy tevékenykedhetnek, mint a az emberi jellem legsötétebb bugyraiból kibújó entitások.
Mindig van választási lehetőség, ennek a felelősségét pedig mi magunk viseljük, akkor is, ha éppen a nemválasztást játsszuk.

ZorróAszter 2017.10.03. 11:15:40

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

A társadalom manipulálásának a technikái, még a modern technikái is legalább évszázados. Már Göbbels is készen kapta. Alig tett hozzá valamit.

Mára a manipuláció 100%-os hatásfokkal működik. Semmit sem bíznak a véletlenre.

A politikában sincsenek már véletlenek. Pár évtized múlva fehéren-feketén olvashatjuk majd, mi történt itt Magyarországon a 2010-es években. Persze akkor már senkit se fog érdekelni.

Legyen nyugodt: amit látunk, az mint eltervezett.

Lenne más esélyünk?

Igen, ha lenne eszünk.

De nincs.

Ha lenne, kiválaszthatnánk egy pártot - nem muszájna olyat, aminek a nevében szerepel a szocialista szó - és rákényszeríthetnénk, hogy a mi, a többség érdekeit képviselje.

Tüntethetnénk a Szocialista Párt székháza előtt is, hogy mit várunk el egy Szocialista párttól.

Ehelyett játszunk ezeknek a sátánista pszichopatáknak a kottájából. Fújjuk azt a sok baromságot, amit a hülye médiáik az agyunkba sugároznak.

Pedig nem kellene.

Lehetne eszünk is. Gondolkodhatnánk is.

A lényeg: legyen nyugodt: a DK-t és ezeket a pártokat a FIDESZ hozta létre, pontosabban általuk a német gyarmattartóink. Az ő érdekeiket képviselik. Ők mozgatják őket. Ők fizetik őket.

És majd el is olvashatjuk, mikor már senkit se érdekel. Mint ahogy senkit nem érdekel, hogy miféle Henckel-Krupp az a liftgyártó vállalat, aki a cégem liftjét szállította, vagy hogy a mosóporgyár az nem az a cég-e, mint aki a Cyclon-B-t szállította Auschwitzba, vagy aki ott dolgoztatta a rabszolgákat a gyárában. Vagy valamelyik másik haláltáborban.

Kit érdekel ez ma már?

Pedig a cégtulaj az ugyanannak a pszichopatának a pszichopata unokája, aki Hitler is hatalomra juttatta.

CsipkeRózsa 2017.10.03. 13:09:35

@ZorróAszter:
"Mára a manipuláció 100%-os hatásfokkal működik. Semmit sem bíznak a véletlenre."

Botka után már én is kezdek hinni ebben a gyakorlatban.

Xilit 2017.10.03. 13:26:09

@ZorróAszter:

Sok éve már, hogy egy ismerősöm , Lao-ce egyik művének magyar fordítását a kezében tartva nekem szegezte a kérdést, észreveszem-e, mikor , mivel, hogyan manipulálom a környezetemet. Kikértem magamnak: még hogy én! :) Csupán arra kívánok kitérni, hogy a manipulálás vélt szükséglete egyidős az emberrel, s azt olyan tökélyre fejlesztette, hogy már egyenesen művészetnek merészeli kikiáltani. Pedig nem az. Gyakorlatilag ocsmány, gyáva dolog.

Azt ugye nem gondolja komolyan, hogy a gonoszság apáról fiúra száll? Ha mégis úgy véli, hogy a magzati lét alatt szerzett tapasztalatok, valamint a ránk gyermekkorunkban közvetlen hatást gyakorló minták életre szólóan meghatározóak, akkor most én nyugtatom meg Önt: minden pillanatban önnön identitása szerint döntheti el, mikor, mit, hogyan. Az persze problémákat vet fel, hogy az önismeretünk többnyire a béka popója alatt van - merthogy a manipulációk tárházát zúdítja ránk már a szülői ház is - de, aki szert akar tenni némi önismeretre, az előtt " ki fognak nyílni " a vakablakok.

De vissza a pszichopata nagypapához: nem tudom, kinek az unokája gyártja pld. a Sodasan termékeket - ez itt a reklám helye -, de aki az előállításával foglalkozik, kap egy környezetvédelmi csillagos ötöst. Persze, attól még lehet akár náci beütése is, de , akinek fontos a föld jólléte, az emberek egészsége, az, nem csak az én megfigyeléseim szerint, kevésbé hajlik el.

Hát, igen, az egészség.

Xilit 2017.10.03. 13:36:21

@CsipkeRózsa:

Nem vagyok biztos abban, hogy Botka tényleg miniszterelnök akart lenni. Határozottan azt érzem, hogy megkönnyebbülve tér vissza a polgármesterség biztonságába és rutinjába.
Gyurcsány most biztosan kárörvend, még ha tagadja is, de , véleményem szerint jól látja, hogy Botkából hiányzik a társadalmat megmozgató, s annak egységét kifejező erő, s még csak nem is körvonalazódott , miként integrálódnánk a környezetünkbe a kormányzása alatt.

ZorróAszter 2017.10.03. 14:12:15

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Szerintem össze tetszik téveszteni a nevelést a manipulációval. A manipuláció önző érdekből történik és hazugságokra épül. A nevelésnek ennek pont az ellenkezőjének kellene lenni.

A pszichopaták általában pszichopatákat nevelnek ki. És kvázi így öröklődik nemzedékről nemzedékre.

Bár állítólag vannak kivételek.

Nem tudom mi a Sodasan és hogy melyik cég gyártja, de az szintén történelmi tapasztalat, hogy a különféle kuruzslótermékek is az emberiség leigázásának az eszközei.

Ebben kapcsolódik a pszichopaták témájához már amennyiben tényleg az mint amit sejtek.

Xilit 2017.10.03. 17:35:51

@ZorróAszter:

Kedves 'Aszter, nem nevezném nevelésnek azokat a játszmákat, amelyekre az anyukák képesek, amikor befolyást akarnak gyakorolni a gyermekeikre, illetve a lurkókon keresztül a környezetükre. A manipuláció a túlélés érdekében létrejött ősi önvédelmi technika, s az évmilliók során szép nagy fává terebélyesedett.
Csak felhívom a figyelmét , amikor megemlítem, hogy a mások feletti hatalom akarása a félelem legnyilvánvalóbb jele. De hát, ez hosszú.

A Sadosant csak példaként hoztam fel, mint kiváló német tisztítószer-márkát. De megnéztem a gyártóját: Wasch-und Reinigungsmittel GmbH - ha ez mond Önnek valamit.

ZorróAszter 2017.10.03. 20:09:16

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Még nem hallottam róluk. De nem nagyon csudálkoznék, ha a családfájukat visszakövetve mondjuk az IG Farbenbe ütnénk a fejünket.

Manipuláció:
Most az egyszer nem teljesen értünk egyet. Szerintem a manipulációt észreveszik a kisgyerekek, és értetlenséget, zavart vált ki belőlük. Szerintem nem célszerű.

A hatalomvágynak is több okát feltételezem. A félelem csak a lehetséges okok egyike.

Bevallom nekem pont ez nem szokott eszembe jutni.

CsipkeRózsa 2017.10.04. 14:14:19

@CsipkeRózsa: 2017.10.03. 13:09:35

előző hozzászólásomban egy félreérthető mondatot írtam,

a mondat helyesen: Botka visszalépése után már én is kezdek hinni ebben a gyakorlatban.

ZorróAszter 2017.10.04. 23:15:04

Kedves CsipkeRózsa!

Nem volt félreérthető úgy sem.

Mit lehetne tenni?

Árgus szemekkel figyelni a baloldali sajtót, hogy hogyan manipulálja a baloldaliakat, hogyan terelgeti a szavazóbázist. És lépten-nyomon kinyilvánítani, hogy látjuk a célt és manipulációs szándékot.

Például keményen látszik, hogy népszabadságosodik el a Népszava is.

Az MSZP-be beépített fideszesek és liberálisok emlegetése azért hasznos, mert legalább nem irányíthatnak olyan nyíltan a FIDESZ számára kedvező irányba.

De valódi eredményt csak akkor lehetne elérni, ha az MSZP szavazók tüntetnének az MSZP székháza előtt, hogy az MSZP-től nem liberalizmust várunk el, hanem a bérből és fizetésből élők és a hozzájuk kapcsolódó rétegek képviseletét várjuk el.

De legalább kommentekben mondogassuk, mert a sajtó a németek zsebében van, és ők nem adnak senkinek fórumot aki nem az ő nótájukat fújja.

A cenzúra nagyon nagy hatásfokkal működik.

De ez a mostani választásokig aligha hoz változásokat.

Sőt némileg ijesztő, hogy a gyarmattartóink a Nácipártot akarják a nyakunkra ültetni, vagy legalábbis őket felmutatni lehetséges alternatívaként a FIDESZszel szemben.

pettra01 2017.10.05. 00:46:57

Ebben az egész választás előtti fejvesztett cirkuszban nekem a nap híre ma, hogy az MSZP akar egy választási pártot csinálni. Tényleg mintha egy másik bolygón élnének, nemcsak a választóiktól szakadtak el, de a valóságtól is. Hallottam ma Szigetvári Viktort, aki állítólag egy választási szakértő, hát elég meglepő, de mindegy. A jeges vizes főpolgármester-jelölt az ő remek ötlete volt, ha jól emlékszem, szóval ha most összefogtak a Párbeszéddel és ő fog tanácsokat adni esetleg Karácsonynak, hát nem lesz annak jó vége. Így októberben úgy látom, hogy mégse kell új személyit csináltatnom, nem lesz itt kire szavazni.

ZorróAszter 2017.10.05. 10:07:27

Kedves Pettra!

A kérdés viszont továbbra is az legalábbis nekem (úgy látom, csak nekem), hogy ezek valóban ilyen barmok, vagy parancsra játsszák a műhülyét. Beleérve már a baloldal megosztását célzó fideszcsicskás minipártjaik létrehozását is?

Szerintem ugyanis az teszik, amit a gazdáik parancsolnak nekik. Most azt, hogy egyenként csípjenek le a választásokon pár százalékot az MSZP-től, az is összességében lehet akár 10% is. Az LMP meg a DK még többet is.

Így garantálható a gyarmattartóink kollaboráns bábkormányának a további országlása.

És igen: otthon tetszik maradni.

Mint az MSZP önmagától szándékosan, parancsra elmart szavazók milliói. Akik ezt az egész mocskos tolvajbandát nemhogy elsöpörhették volna, de a hatalom közelébe se engedték volna soha.

Szóval ki lett ez találva, és szépen megvalósítva.

De hát akkor miért hisz még bárki is a kollaboráns médiáknak egy szavát is? Ez a német tulajdonba átjátszott média nélkül nem ment volna.
süti beállítások módosítása