Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Mér nem szeressük a Szent Koronát?

2010. november 04. - ZorróAszter

A napi politika hazánkban nemcsak hogy szemet huny a társadalom viszonylagos képzettségének hiánya felett, hanem mindig is rájátszott arra.

Gondoljunk csak a Trianon kérdéskör kezelésére.

Vagy mikor minden gond nélkül milliók fogadták el a rendszerváltás után, hogy ők nem egyszerű munkások immár, hanem az úri középosztály tagjai, vagy később, hogy nem egyszerű állampolgárok, hanem a burzsoáziához tartoznak (polgárok).

És hogy mindez ilyen pehely könnyen ment, kegyelmes uraink most a Szent Korona tannal vakítanak.

Azt állítják, hogy a Szent Korona tan nem tesz bennünket automatikusan két lábon járó őskövületté, a magyarságnak kutya kötelessége áhítattal állni e csoda előtt. Hiszen az a magyarság, Magyarország, a magyar alkotmányosság legfőbb szimbóluma.

És joggal várják el a keresztkérdések nélküli áhítatot, amit meg is kapnak még a baloldaltól is.


Milyen csodás jogokat biztosít ez nekünk, magyaroknak?

Boross miniszterelnök úr szemlátomást hasznos olvasással tölti unalmas nyugdíjas napjait.

Nagyon helyes, csak nem nyolcvanévesen kellett volna elkezdeni.

Olvasmányai nyomon követhetők azokból a dörgedelmekből, amivel ráripakodik másnap - miután végzett egyel - az ország tudatlan közvéleményére. Vagy legalábbis szegény Napkeltés műsorvezetőre.

Manapság már az Alkotmányelőkészítő bizottságot gazdagítja friss olvasmányaival: Trianon, Szent Korona tan, sumer-magyar rokonság, teológiai kislexikon, stb.

Isten óvjon bennünket attól, hogy most fanyalodjon időskori lelkesültségében a Mein Kampfra, mert akkor szép új alkotmányunk utolsó szavai így hangzanak majd: "Heil Hitler!"

Kik is azok a magyarok, akiknek ezeket a gyönyörű jogokat biztosította a Szent Korona tan?

Az én jobbágyivadék őseim, akik generációk óta római katolikus magyar anyanyelvű, csak magyarul tudó dolgos parasztok, majd munkások, bányászok voltak?

Nem szeretnék biológiai természetű kitérőt tenni a lovak anatómiai felépítésével kapcsolatosan, így csak szelíden azt mondom, nem.


Magyarnak a magyar nemesség tartotta magát. Akkor is ha mondjuk Klebersbergnek vagy Pallavichininek hívták, és esetleg egy szót sem tudtak magyarul, és a felmenői közül egyetlen egy sem.

Mik voltak az én szegény felmenőim a magyar nemesség szemében? Mezőgazdasági vagy házi robotgépek. Magyarságuk annyit számított, mint ma a mikrohullámú sütőnél. Milyen praktikus, hogy van hozzá magyar nyelvű használati utasítás, és magyarul van kiírva hogy bekapcs.

Ezért én azt szeretném ajánlani értelmesebb honfitársaimnak, akik nem az 5%-ot kitevő nemesség leszármazottja, hogy mondjunk nemet a Szent Korona tanra.

Mi aztat nem szeressük!

Kérem ismételni.

 

2010. 11. 04.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr828907458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harunalrasid 2010.11.04. 13:21:24

szent korona tan, szent jobb, szenteste, szenté avatás - most még csak boldog -azt a szentségit neki, stb.
hát, ha a szent korona tan munkahelyteremtő lesz, értékállóvá teszi a nyugdíjakat és ráadásul biztosítja a hiánycél tartását is, hát isten neki, fakereszt, legyen.
de attól tartok, pusztán egy szenteskedő alkotmány ehhez kevés lesz, szent ide, korona oda!

granicsar 2010.11.04. 13:30:57

Én nemes vagyok, ezért igen. Mi szeretjük. A buta parasztokat meg, akik nem tudják mi a Szent Korona tan, meg nem szeretjük. Annak ellenére, hogy 1848-ban, mi nemesek, önként lemondtunk minden előjokunkról és beemeltünk mindenkit a Szent Korona testébe. Onnantól fogva mindenki egyenlő. Ja, a mai modern alkotmány nem biztosít annyi jogot az egyénnek, mint amit a Szent Korona. A mai magyar alkotmány és törvények a jobbágyság korát idézik... Már ha csak a kötelező lakcímre gondolok..
Szóval a paraszt a tizedik generációban is csak paraszt marad.

ejmiakő 2010.11.04. 13:59:19

No, ez igazi nébutítás. Nem is idéz semmit abból, amit mocskol.

יום רביעי 2010.11.04. 14:06:37

Szia
ZorróAszter
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rátámadt a gyerekét elgázoló autósra a feldühödött édesapa

Megtámadta a balesethez kiérkezõ mentõápolót és gépkocsivezetõt kedden délután annak a gyermeknek az édesapja, akit egy autóbaleset során az egyik autó elsodort.

Információnkat megerõsítette Benkó József, az Országos Mentõszolgálat dél-dunántúli régiója Tolna megyei kirendetségének vezetõ mentõtisztje. Mint arról korábban hírt adtunk, a kisgyermek könnyû sérülést szenvedett, miután egy kisteherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A kisteherautó felhajtott a járdára, s az anyja mellõé elsodorta a babakocsival együtt a kisgyermeket.

Benkó József elmondta, az anyuka a karjában vitte a mentõápoló elé a gyermeket, aki azonnal elkezdte vizsgálni, akkor érkezett a helyszínre az apa. Õ elõször a gázolót kezdte el bántalmazni, majd megtámadta a mentõápolót és a gépkocsivezetõt is. A két mentõs közül a gépkocsivezetõ nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. – Az apa ellen a rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indított eljárást – húzta alá.

teol.hu

teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/ratamadt-a-gyereket-elgazolo-autosra-a-felduhodott-edesapa-335872
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tabuvá _ nyiványított _ letagadott _ cigánybûnözés. Szabadság kedves elftársak! Bravó lelkes kápó - felügyelõk, cenzorok, CIGÁNYIA ÁVO-sai, szorgalmas Gestápó önkéntes ügynökei!

professzor 2010.11.04. 14:16:48

Lenne egy kérdésem hozzád plebejus-blogger???Mit gondolsz te vagy én kik voltunk a demokrata-szolidáris gyurcsótánykormány szemében.?????Na erről is vezekelj már néhány gondolat erekjéig...DDDD

ZorróAszter 2010.11.04. 16:16:16

Kedves Granicsar!

Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni.

"Szóval a paraszt a tizedik generációban is csak paraszt marad."

Köszönöm. Én is ezt a gondolkodást szerettem volna kiemelni.

Remélem, Önnek ezt nem a Szent Korona sugallta.

ZorróAszter 2010.11.04. 16:18:12

Kedves Ejmiakő!

Elnézést, hogy félreérthető voltam.

Nem a Szent Korona című könyvet szerettem volna bírálni.

ZorróAszter 2010.11.04. 16:20:53

Kedves Professzor!

"Lenne egy kérdésem hozzád plebejus-blogger???Mit gondolsz te vagy én kik voltunk a demokrata-szolidáris gyurcsótánykormány szemében.?????Na erről is vezekelj már néhány gondolat erekjéig...DDDD"

Ön nyilván úriember volt s maradt is.

granicsar 2010.11.04. 16:26:18

6
Közzénk emelni? Akkor kérlek téged is szépen üldöztek volna a parasztból uralkodó osztályá lett elvtársaid. Megfosztottak volna vagyonodtól, nevedtől, elküldtek volna Szibériába, nem járhattál volna egyetemre.
Egyenrangúak vagyunk már régóta, több mint 16O éve. Csak még mindig nem tanultátok meg, hogyan kell "közzénk" bekerülni. Megmondjam? Tanulni kell, dolgozni kell értelmesen és nem acsarkodni arra, akinek jobban megy, hanem igyekezni.
De a paraszt mentalitást a véretekben van. Az irigység, a restség, a tudás lenézése stb. Utáltok ti mindenkit:: urat, nemest, zsidót, gazdagot, mindenkit, aki különb nálatok.

ZorróAszter 2010.11.04. 16:32:18

Kedves Granicsar!

Félek, meg fognak vádolni, megkértem Önt, illusztrálja a gondolataimat.

"Egyenrangúak vagyunk már régóta, több mint 16O éve."

Ezt utólagos önkritikának vegyem? (Ön eddig háromszor is leparasztozott.)

granicsar 2010.11.04. 16:46:49

1O
Ön ezt sértésnek vette? Ejnye-ejnye. Azt hittem, büszke a számazására :)
Ja, olvassa csak el, mekkora szamárságot írt. Tele irigységgel, gyűlölettel és butasággal. Idézem
"Magyarnak a magyar nemesség tartotta magát. Akkor is ha mondjuk Klebersbergnek vagy Pallavichininek hívták, és esetleg egy szót sem tudtak magyarul, és a felmenői közül egyetlen egy sem."
Hát ez pld. micsoda? A magyar nemességet bárki elnyerhette, nemzetiségtől függetlenül. Vallástól függetlenül. A nemesség polgárjogot jelentett és szavazati jogot. Az ön ősei valószínüleg vagy szláv, vagy vlach vagy sváb betelepítettek lehetettek. Semmivel nem különböztek ebben a tekintetben a nemességtől.
"Kik is azok a magyarok, akiknek ezeket a gyönyörű jogokat biztosította a Szent Korona tan?"
Először csak a nemességnek, amelynek nagy része bizony hétszilvafás, vagy armorális nemes volt. Legtöbbször paraszti sorban, vagy valamilyen mesterséget űzött.
1848 után meg mindenkinek.
Egyébként MO-n a lakosság kb. 4-5%-a volt nemes. Ezeknek volt szavazati joguk. A Nagy Francia Forradalom után vagyoni cenzust vezetett be az akkor forradalmi kormány. A lakosság kevesebb mint 1% szavazhatott. Na, mondjuk ott senkinek nem volt azelőtt szavazati joga.
Szóval, kedves paraszt ivadék. Olvasson sokat, művelődjön, tanuljon és egyszer talán "közzénk" tartozónak fogja érezni magát, jelentsen ez bármit önnek.

ZorróAszter 2010.11.04. 16:57:55

Kedves Granicsar!

"Ön ezt sértésnek vette? Ejnye-ejnye. Azt hittem, büszke a számazására :)"

Öntől semmiképpen.

"egyszer talán "közzénk" tartozónak fogja érezni magát, jelentsen ez bármit önnek."

Isten ments!

Még szerettem volna megköszönni, hogy kitért a nemzetiségek megitélésére is. Én erre nem akartam eredetileg, mert túl terjengős lett volna.

granicsar 2010.11.04. 17:01:39

12
Szóval, nem szeretne "közénk" tartozni? Akkor miért van felháborodva, hogy nem tartozik "közzénk"?

Ja, a nemzetiség kérdését ön feszegette. Persze, azt ön nem tudhatja, hogy a modern nemzetfogalom a 19. szazadban alakult ki és hát a Szent Korona tanra kevés hatással volt.

ZorróAszter 2010.11.04. 17:14:52

Kedves Granicsar!

"Szóval, nem szeretne "közénk" tartozni? Akkor miért van felháborodva, hogy nem tartozik "közzénk"?"

Hol olvasta Ön, hogy Önök közé szeretnék tartozni? Az csak gépelési hiba lehetett.

"Ja, a nemzetiség kérdését ön feszegette."

Szerintem nem, de várom értékes hozzászólását ebben a kérdésben is.

granicsar 2010.11.04. 17:23:54

14
Ugyan, nem emlékszik erre=

6. ZorróAszter (szerkesztő)
2010. 11. 04. 16:16
Kedves Granicsar!

Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni.

Egyébként nem szándékozom tovább folytatni a kommentelést. Ön itt meglehetősen új emberke, még egy kicsit pedálozzon és csiszolja az írásait. Sajnos még aluról sem üti meg az itteni színvonalt.
További jó szórakozást!

ZorróAszter 2010.11.04. 17:29:41

Kedves Granicsar!

"Akkor ott lehet a probléma, hogy engem elfelejtettek. Mármint Önök közé emelni."

Sajnálom, hogy szavaimat úgy értelmezte, belőlem a sértődött mellőzöttség szól.

Köszönöm a tanácsait és véleményét.

És Önnek is további jó szórakozást.

wesz 2010.11.04. 18:12:28

Szavazzunk rola, de ha a megjeleno tobbseg megszavazza, akkor utanna qrva nagy kuss legyen.

Mellesleg, egy szent korona tanos alkotmany koszono viszonyban sincs a maguk, mert hat kidomboritotta a parasztsagat, munkas-paraszt 60 eves remalmaval, a meggyilkoltakkal, a kitelepitettekkel, a meghurcoltakkal. Merthogy az egy Munkas - Paraszt rezsim volt, ha jol emlekszem, megtuzdelve muszereszekkel, nyereg varrokkal, szakmunkasokkal, badogos es vizvezetek szerelokkel. Volt jo 50 evuk, elqrtak. Most mi jovunk.

Amugy arra kivancsi lennek, hogy hogy veszi be a gyomra a milliardos fo szonokukat, a rozsadombi proletart, aki a mai napig egy elzabralt zsido ingatlanban tengeti szereny napjait.

mikipapa 2010.11.04. 18:47:20

Milyen hangulatos ez a "per maga", uhaim, folytassák, kéhhhem! :-))

ZorróAszter 2010.11.04. 19:32:09

Kedves Wesz!

"Most mi jovunk."

Önök jönnek (vissza?), de KIK?

Nyilasok, grófok, értelmiségiek, orvosok, nemesek, egyetemisták, anarchisták, ... ? KIK?

Atlasz 2010.11.04. 22:41:47

18. mikipapa : Abszolute, kéhlek szépen! Elvéghe nem vagyunk pavasztok!

Most mi jövünk! 2010.11.08. 13:37:40

Hányadék komuunista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

Most mi jövünk! 2010.11.08. 13:39:17

Javítva:

Hányadék, kommunista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

ZorróAszter 2010.11.08. 22:08:24

Kedves Most mi jövünk!

Még helyesebben:

Hányadék, peszkos komenista propaganda. Téged fel kéne pofozni! Menj a picsába, ZorróAszter!

mail 2011.03.26. 17:53:32

Rohadt szemét vörös senkiházi mesterházy pribékek ébresztő!!!!!!

ZorróAszter 2011.03.27. 17:09:26

24. mail (látogató) 2011. 03. 26. 17:53

Kedves Mail (látogató)!

Felébredtünk. És most????
süti beállítások módosítása