Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Orbánék szorgosan rakosgatják Auschwitz 2 alapjait

2017. november 16. - ZorróAszter

Tiszaeszlár után sokan fellélegeztek. Hiszen a gyűlöletkeltés nem működött országosan. Nem lett az ügyből államilag támogatott országos pogrom, tömeggyilkosságokkal, tömegrablógyilkosságokkal fűszerezett exodus, az akkori migránsok kiűzetése, vagy az akkor már őshonosoké sem.

Merthát mi is lett volna az az áhított tiszaeszlári üzenet?

Hát az, hogy ha a tiszaeszlári zsidók tényleg így imádják a keresztény szűz vérével készült véresmaceszt, akkor holnap a Te lányodnak is elvághatja a nyakát a szomszéd zsidó ügyvéd vagy a sarki zsidó szatócs, ha elkapja az ínyencségek iránti olthatatlan vágy. (De ismerős ez az üzenet manapság is valahonnan!)

Agyonvertek ugyan pár  zsidót az ország egyes vidékein, pár megyében, városban rendkívüli állapotot kellett bevezetni, de ezzel a dolog elmúlni is látszott.

(Apropó: feloldották már a migránsokkal indokolt rendkívüli állapotot?
Vagy még tart?)

Fél évszázad telt el, mire az elvetett gyűlöletmag beért, és elindultak a marhavagonok Auschwitzba.

 

Ugyanígy nem látható előre, mi lesz a következménye és mikor a machiavellista pszichopaták által ma elvetett gyűlöletnek és mikor érik az be, vezet tömeggyilkosságokhoz, ipari méretű, precízségű, immár informatikával vezérelt tömeges megsemmisítéshez.

De sokak szerint a történelem gyorsul. Így még a mi életünkben megláthatjuk a kerítésen túl csúnyán, fekete korommal füstölgő, gomolygó kéményeket. A szögesdrótkerítés kapuján a feliratot:

 

Orbán Viktor Üdülőtábor Migránsoknak

NE VEDD EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT!

(ARBEIT MACHT FREI)

 

 

Menekülttábor - Magyarország, 2015

Menekülttábor - Magyarország, 2015

 

 

 

 

2017. 11. 16.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr7713279447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2017.11.16. 12:58:17

Orbánék a gyűlöletkeltést már olyan mértékben gyakorolják, hogy a hatása ijesztő.
Az auschwitzi alapok lerakásának következménye mégsem vezethet Auschwitz 2 megvalósulásához, mert az európai országok és Amerika közbe avatkoznának.

A rendkívüli állapot még tart, talán véglegessé válik.

Xilit 2017.11.16. 13:25:26

Az az ijesztő, a szégyenletes, hogy az elmaradása nem a magyarokon fog múlni.
Mi van ezzel a néppel? Vagy egyszerűen ilyen, és kész?
Továbbra is mély tisztelet minden kivételnek.

ZorróAszter 2017.11.16. 13:25:38

Kedves CsipkeRózsa!

Miért, 75 évvel ezelőtt beavatkoztak?

Végülis ha úgy vesszük, igen, hiszen legyőzték Hitlert. De 50 millió embernek túl későn.

És 80 évvel ezelőtt Auschwitzot ugyanúgy elképzelhetetlennek gondolták, mint ma Auschwitz 2-t.

MÍÍÍÍÍ ? ! ? ! ? ! ? Hogy Göthe és Schiller, meg Kant és Hegel, pláne Albert Schweizer népe gyerekeket öl meg szénmonoxiddal kórházak,elmegyógyintézetek pincéjében?!?!?!?
meg
Micsoda?!?!?!? Hogy gyerekeket meg nőket meg felnőtt zsidókat, cigányokat meg akiknek nem tetszik amit esznek vagy beszélnek haláltáborokban gázosítanak el milliószámra?!?!?!? Na mesélj másnak!

ZorróAszter 2017.11.16. 13:29:53

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Szerintem még csak nem magyar sajátosság. Legfeljebb az, hogy Hitler után 75 évvel itt a Magyar Állam képviselői folytatják a tiszaeszlárpropagandát.

Az emberek többsége meg nem gondolkodik. Vakon követi a tekintélyt.

Nem gondolkodik.

Csak mikor feljön a pincéből a holdbéli tájjá bombázott városában és a szemétben kell kotorásznia a hullák között ennivalóért.

De akkor is csak rövid ideig. Azután gyorsan felejt.

Xilit 2017.11.16. 13:57:07

@ZorróAszter:

'Aszter, hogy mindez megtörténjen, ahhoz kell a fogadókészség! Rendben, nem csak a magyarok, de a magyarok rögtön és készséggel , sőt, kezdeményezően állnak bele bárki és bármi elpusztításába, aki és ami veszélyeztetheti az érvényesülésüket, a túlélésüket.
Szavaim sincsenek már annak kifejezésére, mennyire kiábrándító az egész itt létünk, különösen ennek a majd' 30 évnek a tükrében.
Előre is az elefántok bocsánatáért esedezem az összevetéssel, de pontosan úgy viselkedik a magyarság Európában, mint az elefántok egy porcelánboltban.

ZorróAszter 2017.11.16. 14:16:49

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Én nem hiszek benne, hogy rosszabbak lenénk mint a többi nép. Sőt azt sem hinnm, hogy Orbán a saját már nemlétező szakállára építene kerítést és hinti a gyűlöletet.

Ő a német birodalom kollaboráns kormányát viszi itt Magyarországon.

A migránsellenes beszédét meg tetteit is a németek parancsolták.

Miért? Mert egy német kancellár szájából 75 év múltán is rosszul cseng, hogy Aus! Aus! Aus! Ausländer Raus!

Ám ez a hazaáruló kollaboráns kormányt nem menti.

Ahogy Horthyt és Szálasit sem mentette.

ZorróAszter 2017.11.16. 14:19:38

Meg persze a Tiszaeszláros Istóczyt, Ónódyt, Baryt meg a többi díszpintyet.

Xilit 2017.11.16. 14:35:50

@ZorróAszter:

Volt idő, kedves 'Aszter, amikor sokkal jobb véleménnyel voltam Magyarországról. Sőt. Büszkeség töltött el, hogy egy új utat, egy igazabb igazságot kereső néphez tartozom. De, ma már úgy látom, itt csak néhány ember kereste azt az új utat, az igazabb igazságot. A nép? Arany János után, szabadon: az istenadta engedelmesen, mint a barom, igába hajt.

pietnik 2017.11.16. 15:13:42

Na!Egy épkézláb komment helyett csak utalások!
1.Amit eddig is tudtunk:Hitler nem halt meg,hanem a második világháború után Dél-Amerikában élt,a CIA tudtával!
A CIA nyilvánosságra hozott dokumentumai igazolják ezt a tényt,amire a világ hivatalos sajtója egyáltalán nem reagált.Egyébként ez a hír már alternatív hírek kacsájaként évekkel ezelőtt napvilágot látott,Angela Merkelt Hitler lányaként tartják számon mind a mai napig ,David ICE szerint is!
"Olaszországban teljesen felborult a rend ,a katonaság,és a rendőrség nem tudja fenntartani a migránsok erőszak-áradatát.
A Camora eddig 12O migránst végzett ki fejlövéssel.
Olaszországban kaotikus állapotok uralkodnak a migránsok miatt,több esetben be kellett vetni a katonaságot a migráns tömegek ellen.Jószerint a maffia próbál Olaszo.-ban rendet tartani!!

CsipkeRózsa 2017.11.16. 16:43:38

Mi még nem jutottunk el a lengyel szélsőséges megnyilvánuláshoz:

"A felvételek tanúsága szerint a tömegben sokan kiabálták a náci “Sieg Heil” köszöntést, a zsidók eltakarítását követelték a közéletből és egy transzparensen a “tiszta fehér vért” felirat volt olvasható. Voltak, akik a “Tiszta Lengyelország – Zsidómentes Lengyelország” jelmondatot harsogták. A mai Lengyelországban egyébként alig 10 000, főleg idős zsidó él a 40 milliós népesség között, miután a holokausztban a lengyel zsidók 90%-a odaveszett, majd a hatvanas évek végén a kommunista párt antiszemitizmusa miatt a megmaradtak közül sokan a kivándorlás mellett döntöttek."

zsido.com/antiszemita-szlogenek-lengyel-szelsojobboldali-tuntetesen/

Ezt még nem is gondoltam végig.

Xilit 2017.11.16. 17:28:06

@pietnik:

Ez így elég meredek.

Xilit 2017.11.16. 17:47:47

@CsipkeRózsa:

És közben Krisztus keresztjét emlegetik. Hogy nem kapnak szájzárat.

Azt még értem, ha primitív népségek a saját szerencsétlenkedéseik mosdatására bűnbakot keresnek.
De tényleg, Göthe, Freud honfitársai , ők miért? Persze, hülyék, ostobák, retardáltak mindenütt vannak, na de mi van a kritikus többséggel? Vagy az csak illúzió, hogy ahol Göthe vagy Freud
élt, ott kevesebb a rohadék?
Hiszen nekünk is van Széchenyink, Adynk és sorolhatnám vég nélkül.
Talán igaz az a tétel, hogy ahol kiemelkedik néhány szellemóriás, ott annál mélyebb a sötétség.

ZorróAszter 2017.11.16. 18:05:58

@CsipkeRózsa:

Kedves CsipkeRózsa!

A világ a Sophie választása regény kapcsán szembesült azzal a ténnyel, hogy Lengyelországban már jóval Hitler előtt voltak, akik a zsidók kifejezett meggyilkolására hívtak fel.

Azonkívül Hitler nemcsak a zsidókat irtott volna ki, hanem a lengyeleket meg egyébként a magyarokat is.

Ez például itt nálunk azért lett ilyen nagy titok, mert akkor ez a magyar jobboldalt politikailag örökre a föld alá tette volna, és hozzájuk képest még Rákosi Mátyást is szentté kellene avatni.

ZorróAszter 2017.11.16. 18:12:16

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Én el is hinném, hogy mondjuk az SS egy speciális osztaga felkészült Hitler kimenekítésére, és végre is tudta hajtani.

Azt az egyet nem tudom elhinni, hogy Hitler halála után nem dörgölték a világ orra alá, hogy Hihi! A Führer megúszta, balfaszok!

Olaszország:

A migránsáradatot az EU és az USA közösen indította be azzal, hogy megkurtította a menekülttáborok költségvetését, holott tudták, hogy nem kevesebb menekült lesz, hanem sokkal több. Hogy mi volt a céljuk, az még most se teljesen világos, de már dereng. De erről szigorúan tilos beszélni. A zsebredugott sajtó bármely térfelén is.

pietnik 2017.11.17. 16:31:12

A CIA -dossziék nyilvánosságra hozatalának most jött el az ideje!Azért is írtam,hogy utalásként adom a kommentet,mert nem tudok állást foglalni ezen kérdések igaz volta mellett!
Annyira zsúfolt az alternatív média,és annyi elképesztő hírt ontanak ránk,hogy ember legyen a talpán,aki eligazodik!Az sem jó,ha mindent elhiszünk,de az sem,ha mindent tagadunk,vagy a "hihetetlen "kategóriába tesszük!!
Azt tudom javasolni,hogy olvassuk Buddha:világhelyzete,blogspot,az alternatív hírek,az új világtudat,a rejtélyek szigete,galaktikus föderáció,goodethungari,és már hasonló portálok híreit,mert annyi minden van bennük,hogy az ember csak kapkodja a fejért,ellentétben ahivatalos médiák híreivel,melyek aztán csak a napi bulvárt közvetítik,és annyi hitelük sincs,mint némely utópisztikusnak tűnő cikknek a fentiek közül!
A korábbi kommentemnél elfelejtettem felhív a figyelmet arra,hogy Niegel Farrage, az EP .angol fenegyereke felhívta a figyelmet Soros György,és szervezetei tevékenységének felülvizsgálatára,valamint most szólok,hogy érdemes elolvasni a mai új világtudatban megjelent Benjamin Fullford -cikkre a kazár maffia felszámolása ürügyén,és érdemes egy pillantást vetni McKain,és HiszteriClinton ortopéd cipőjére is!
Érdemesnek tartom megjegyezni a fenti kommentek zsidókat érintő kifejezéseire,azaz arra,hogy az alternatív médiákban megjelenő fejtetgetésekben úgy szerepel ez ma már,hogy a zsidóság nem egyenlő a cionizmussal,sőt a cionizmus a zsidóság mai legnagyobb ellensége!
Ebben a kérdésben ,és sok másban is,érdemes megnézni David ICE :Ébred már az oroszlán c.-ű videóit!
Kérem,hogy mindenki a maga tudása,és értékrendje szerint értékelje azoknak a cikkeknek az állításait,amelyekre felhívtam a figyelmet,és ki ki maga döntse el,hogy mit hisz,és mivel ért egyet,én nem akarok vitába szállni senkivel sem,és nem is akarom,hogy akárki is valamilyen úton-módon rám süsse a naivitás bélyegét!!

ZorróAszter 2017.11.18. 00:28:33

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Ahogyan nekünk a politikában sem az az érdekünk, hogy az egyik hazudozó pszichopatát leváltjuk egy másik hazudozó pszichopatára, úgy a sajtó/média területén se az lenne az érdekünk, hogy a burzsujseggnyaló hazudozó média helyet egy másik, ilyen-olyan beállítottságú, irányultságú, célú hazudozó médiát találjunk.

Mindkét dolog azt a célt szolgálja, hogy a népet az orránál fogva vezessék azok a pszichopaták, akik 5000 v óta vezetik (orránál fogva) az emberiséget.

Egy módszer van: egy szavukat se szabad elhinni. És mindig kimondani, hogy egy szavukat se hisszük el.

ZorróAszter 2017.11.18. 00:29:47

Mellesleg a "kazár" az az antiszemiták vadiúj kódolt kifejezése arra hogy zsidó.

pettra01 2017.11.18. 12:36:28

@pietnik: És ha nem halt meg Hitler ott és akkor, akkor mi van? Amit művelt, az nem tőle való volt, ő csak beleállt a szélbe, az elvek maradtak vele vagy nélküle. Amit most a Fidesz csinál, hogy előszedegeti a régebbi jobbikos eseteket és kéjjel adja közre, azzal szerintem nem a Jobbikot járatja le, hanem ápolgatja az antiszemitizmust. Ha most kiderülne, hogy Hitler még ma is él és valahol Dél-Amerikában kávéültetvényei vannak, abból következne valami szerinted? Felmentené a mai társadalmat bármi alól?

pettra01 2017.11.18. 12:43:33

@ZorróAszter: Valamelyik nap mutatták a lengyelek függetlenségi napját, ahol Szydlo nagyjából ugyanazt adta elő, mint Orbán, azzal a különbséggel, hogy szerinte nem a magyarok, hanem a lengyelek változtatják meg Európa gondolkodását. Kész röhej, a végén ezen fognak összeveszni, hogy melyikük a nagyobb métely. Azért ez a német háttérhatalom-elmélet kicsit sánta szerintem, a német tőkének is pont elege lehet a mi harcimarcinkból, még az is lehet, hogy előbb-utóbb a németek pucolják el nekünk ezt a férget.

ZorróAszter 2017.11.18. 13:57:07

Kedves Pettra!

Én is hajlamos lennék Orbánnak pont ezt az egyet elhinni, miszerint nem a németek bábja, és tényleg harcol Brusszel ellen is.

De számos tény azt mutatja, hogy ebben az egyben sem mond igazat.

Például a multikat sújtó különadók: honnan tudjuk, hogy a különadókkal a multik több pénzt hagynak itt Magyarországon mint mondjuk 2010-ben? Mert a gyanú az, hogy kevesebbet. Csak épp nem lehet utána nézni a hiteles adatoknak. Még annak se, hogy mit hazudnak a témában.

Aztán ott vannak a FIDESZ szavazások az EU-ban. Mindent megszavaznak, amit kell.

Ott nem, ahol nincs jelentősége.

Stb. stb.

pietnik 2017.11.18. 19:18:54

Na,most a kommentemben éppen arról beszélek,hogy azért nem fűzök hozz véleményt,mert nem akarok beleszólni senki hitébe!De!!
Ha a jelenlegi világhatalommal szemben álló erőket sanda szemmel nézzük,és nem próbálunk valamerre lépni,az csak azt eredményezi,hogy megmaradunk a hotel-fotel forradalmiság mellett!
Nagyon elterjedt,hogy a jövő évi választások összefogását sürgetjük ugyan,de az a meglátásom,hogy egyesek nem akarnak összefogni Gyurcsánnyal,mások a jobbikkal,azaz senki senkivel,csak szeretnék a másik szavazóbázisát megszerezni!Kell a Gyurcsány bandája,de Gyurcsány nem,kell a jobbik ,de vona nem,és így tovább!!Ugyanez a világban zajló eseményekre is!El kell zavarni a háttérhatalmat,és le kell silányítani a nemzetközi hiénává zülött USA-t,de útáljuk Putyint,,a kínaiak meg maradjanak Kína határain belül,és jaj,csak ne változzon meg semmi se nálunk,se a világban!
Nálunk ,ha sikerül a váltás,és a mostani,komolynak látszó összefogás győzne,akkor maradnánk ugyanúgy a szarban,mint Orbán mostani idején,legfelejebb egy polgárháború közepén,vagy egy visszahúzó végtelenül kegyetlen Orbán-diktatúrában!Ez annak lenne a következménye,hogy a haza,és a világ dolgait ugyanazon a szinten próbáljuk megoldani,amivel létrehoztuk a problémákat!
Gondoltam,hogy a felhívásban szereplő cikkekben stb.soroldolgok majd megmozgatják a fantáziát,de ezt sem itt,sem máshol nem érzékelem!
Csak úgy,szemelvényként mondom,hogy ha pl. Hitler még ma is élne,akkor mi van kérdésre mit lehet válaszolni!?
Hát annyit biztosan,hogy a XX. század derekának legnagyobb sátánját kimenteni egy világégés vereséges végjátékából,az azt jelenti,hogy akik engedteék,lehetővé tették a menekvését a felelősségre vonás elkerülését,azok felelősek a mai világ helyzetéért,és azért az apokalipszisért,ami jelenleg fenyegeti általuk a Földet!
És ha ez igaz lenne,hogy Hitler békében halt meg,CIA,azaz USA fedezet mellett,akkor hitelt lehet adni annak is,hogy egészen más szövedékű a világ,és míg 7 milliárd ember középkori sötétségben leledzik ,addig kis százaléka a Föld lakóina már a világürben jár,és a tudományok,az emberek eredményeinek ellopásával próbálja meg a világot az uralma alá hajtani,és kiirtani a mostani gazdagságát megteremtő milliárdokat!!

ZorróAszter 2017.11.19. 07:43:16

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Az a probléma, hogy ha a világ urai zsebre tudják vágni a komplett világsajtót, akkor miből gondolja, hogy nincs annyi eszük, hogy az összes alternatív médiákat is zsebrevágják?

Mint ahogy a hülyécskébb hekkerek azt hiszik, el tudják titkolni a kilétüket a fekete proxy szerverekkel, holott ezeket is nagy valószínűséggel a titkosszolgálatok tartják fenn.

Tehát visszatérve: ha mondjuk Drábik, a közös kedvencünk egész életében a CIA-nak dolgozott, miből gondolja, hogy ma nem a CIA-nak dolgozik?

A lényeg: ahogy Ön próbálja, úgy soha nem tud kijutni a Mátrix keretei közül.

Ha mindig a rendszer keretein belül próbál megbízható forrást találni.

Az önálló gondolkodás nem pótolható.

Én arra biztatnám Furlong, Drábik és az ilyenek helyett.

Az sokkal biztosabb. Egyszer el kell kezdeni.

pietnik 2017.11.19. 13:42:26

Asyter kérem!
Megint csak ott tartunk,ahol a múltkor!Nem Drábik a kedvencem,,Fulford is csak azért érdekes,hogy összevessem sok más alternatív hírrel,,eseménnyel,amelyek a világban történnek.Sok megvalósul,csak nem úgy,nem akkor,és nem az,mint amit jósolnak!
Kitörni a mátrixból hogyan lehet?!Ahogy nálunk akarják,úgy sehogy!Pl.Szél Bernadett,a Soros-tanonc próbálja leváltani a Soros-bérenc Orbánt,És Orbán próbál valamikori mentora ellenugatni,aki nem más,mint Soros György.Gyurcsány próbál meg harcolni Orbán ellen 56 szellemét híva segítségül az ellen az Orbán ellen ,aki 56 szellemében döntötte meg a szocializmust,és kergette haza a ruszkikat,ugyanakkor az Orbánt leváltani akaró ellenzék olyan programokkal operál(vagy csak lózungol!)amelyek a kommunistáknak is becsületére válnának,miközben mindenhol vastagon komcsiznak,ugyanúgy,mint a fidesz!
És ez csak egy szelete a meglátásaimnak!És nagyon sok van még!
Az nem jelent semmit,hogy néha hivatkozom Drábikra,mert valóban sok mindent valóban elmond a Deep Stateról,de azt is hozzá teszi,hogy az adósság-csapdát Fekete János készítette elő,és Kádár,pedik Fekete lépése kényszerűség volt 56-ban is,és azIMF-be való belépés is!
Valójában Kádár pl. azt mondta Kanyó Andrásnak,hogy ő személy szerint ellenezte,hogy azoktól kelljen kölcsönt kérni,akik a legkevésbé barátai a szocializmusnak,de erre kénytelenek voltak később ráfanyalodni,mert az addig segítő SzU nem tudott segíteni tovább,és később az orosz csodafegyver,a Gorbacsövű Puska már nem is akart,hiszen Kádárt éppen ő váltatta le a szektás csapattal,mert tudta,hogy Kádár nem menne bele egy olyan szintű árulásba,amibe nélküle már képes volt a párt vezetése!Szépen bele is sétáltunk az adósság csapdába,és éppen azok próbálják ráfogni a szocializmu s akkori vezetésére,akik mindent megpróbáltak annak érdekében,hogy ez a csapda ránk záruljon!
Nem írok most többet,mert holnap szemműtétem lesz,és napokig nem leszek emiatt vitaképes,de az azért majd érdekelni fog,hogy hogyan képzeli el azt a bizonyos mátrixból való kilépést ebben a ma még kaotikus világban?!

ZorróAszter 2017.11.19. 18:58:58

@pietnik:

Kedves Pietnik!

Akkor holnap drukkolok Önnek.

Hogyan lehet kilépni a mátrixból?

Mivel minden oldal, a baloldali sajtó és az un. alternatív médiák is zsebben vannak, és központilag manipulálják őket, ezért bizonyos értelemben sehogy.
Ám a mindenre és mindenkire kiterjedő cenzúra nagyon drága lenne, ezért nem törekednek mindenki agyának a kimosására, hanem csupán elegendően sokakéra.

Így vannak rések a pajzson, csak nehéz megtalálni őket.

Azonkívül ha valaki megpróbál önállóan gondolkodni, rögtön beleütközik abba, hogy léteznek olyan magától értetődő kérdések, amik még kérdés formában is tilosak a média teljes szélességében. Az Ön által idézett alternatív médiákban is! Innen látható, hogy kik vannak zsebben - például ezek az alternatív médiák is! Továbbá látszik, hogy a társadalom mekkora része zombi. Ugyanis ezekre a kérdésekre akkor sem reagálnak már, ha az orruk alá dörgölik. Csak azt a kérdést hajlandóak akár kérdésként is meghallani, amit a kedvenc, állítólagos kedvenc médiájuk tesz fel. Mást még a világért sem hallanának meg, nemhogy elgondolkodnának rajta.

Ezekre a kérdésekre szoktam példának felhozni például Velsz Tamás igazságszérumos öngyilkosságát, a multik állítólagos különadójának a kérdését, vagy például legutóbb hogy a svájci frankkal a bankok becsapták az ügyfeleiket, és a viszonthiteleket valójában nem svájci frankban vették fel, hanem csak azt hazudják. Vagyis nem létező árfolyamveszteséget hárítanak át az ügyfelekre.

Legutóbbi azért érdekes, mert állítólag több százezer a svájci frank hitel károsultak száma is, ennek ellenére ha valaki ezt felveti nekik, hogy olyan oldalról támadják a szerződéseket, ami eleve vesztes, az a bankokat segíti, akkor csak néznek bután. Ahelyett, hogy a lehetséges irányból támadnának, vagyis hogy a bankok szándékosan csaltak, becsapták az ügyfeleiket, ami köztörvényes csalás.

Stb. stb.

Xilit 2017.11.19. 22:24:05

@pietnik:

Én is gondolok rád.

Xilit 2017.11.28. 21:34:09

@pietnik:

:)))))))

Majd beszámolsz, ugye?

pietnik 2017.11.29. 12:10:16

Persze!!
Csak majd kérdezz rá!

Xilit 2017.11.29. 15:42:24

@pietnik:

Olvastam pettránál!

ZorróAszter 2017.11.30. 10:08:56

Kedves Pietnik!

Én is örülök.

Xilit 2017.12.23. 23:45:21

Kedves 'Aszter, boldog karácsonyt kívánok Önnek!

ZorróAszter 2018.02.02. 09:47:11

@Xilit:

Kedves Nyírfa!

Jól megkésve én is boldog új évet kívánok Önöknek.

Viszont mintha le tetszett volna tiltani a saját blogjának a láthatóságát.

Gondolom, nem szándékosan, és nem biztos, hogy észrevette, hogy mi nem látjuk.

Edit exnolbloggerina 2018.02.06. 20:08:26

@ZorróAszter:

Önnek is, boldogat, balfordulatosat!

Elég nehéz volt új blogot indítanom, de segítséggel végül sikerült. Újból és újból ugyanazt a hibát követtem el, aztán jött a fiam - hívtam - , ránézett, ezt ide írd, azt oda, mondta, és kinyílt a világ. :)

Meg kell tanulnom netlogikával is gondolkodni.

Edit exnolbloggerina 2018.03.05. 20:43:57

Kedves 'Aszter, ha még ebben az életben előkerül, meg tudja mondani, mi történt a blogajánlóval?

ZorróAszter 2018.03.09. 02:56:46

Kedves Nyírfa!

Itten vagyok!

Mire tetszik gondolni?

Edit exnolbloggerina 2018.03.09. 11:19:24

@ZorróAszter:

Üdv., kedves 'Aszter!

Sem a blogajánló, sem az exnolbloggerek gyűjtője nem válaszol a kattintásokra. Egy-egy névnél megjelenik, hogy a felugró ablakok le vannak tiltva., ami nagyon jó, csakhogy semmihez nincs hozzáférési lehetőség. Ez napok óta így megy. A többiek nem panaszkodnak, de lehet, hogy nem a blogajánló felől közlekednek, míg én, igen, kivéve a most előállt helyzetet.

ZorróAszter 2018.03.09. 20:20:32

@Edit exnolbloggerina:

Kedves Nyírfa!

Elvben nem írhatná ezt, mert az exnolbloggereknél nem felugró ablakok vannak, hanem sima linkek.

Ha pontosabban megfogalmazná, mit lát, lehet hogy ki tudnám találni, mi lehet a gond.

Így csak azt tudom tanácsolni, hogy ha régebb óta nem kapcsolta ki a gépét, akkor kapcsolja ki, hátha más oldalaknál a jávás szkriptek megbokrosodtak és azok okoznak zavart.

Ezek a jávás dolgok istenverése az informatikában. Nagyon utálom őket.

Edit exnolbloggerina 2018.03.09. 20:55:08

@ZorróAszter:

Ennél konkrétabban nem tudom elmondani. Ha ráklikkelek a posztra az ajánlóban, nem történik semmi, illetve annyi igen, hogy olykor megjelenik a kiírás, hogy ezen az oldalon le vannak tiltva a felugró ablakok. Nem tölt be semmit.
Pettra ugyanezt tapasztalta, de ő kikapcsolta a felugró ablakok letiltását. De én nem szeretnék felugró ablakokat. Az itt létünk óta még egyszer sem fordult elő , hogy a blogajánló lefagyjon, azt sem tudtam, hogy le vannak tiltva a felugró ablakok, tekintve, hogy egyszer sem jelent meg az oldalon ez a tiltás.
Nincs folyamatosan bekapcsolva a gépem.

ZorróAszter 2018.03.09. 21:16:36

@Edit exnolbloggerina:

Kedves Nyírfa!

Az exnolbloggereknél nem történt régóta semmilyen változtatás. Ha változott valami, akkor valószínűleg az Önök böngészője frissülhetett akár ilyen új beállításokkal. És akár úgy, hogy Önök észre se vették ezt a frissítést csak ennek a jelenségnek a megjelenéséből.

Esetleg az jut eszembe, hogy ha nem klikkel a linkre, hanem egér másik gombnál megjelenik a "link megnyitása másik fülön" vagy valami hasonló, akkor az felülírhatja a tiltó beállítást mert ekkor nyilván a kezelő kérésére történik.

De mint mondtam, itt nincs és nem is volt soha felugró ablak.

Edit exnolbloggerina 2018.03.09. 22:08:27

@ZorróAszter:

Akkor pettra tette jól, hogy feloldotta a tiltást?

Mindenesetre köszönöm a segítséget, holnap meginterjúvolom a fiamat, hogy lát-e másik fület valahol? :))

ZorróAszter 2018.03.09. 23:50:47

@Edit exnolbloggerina:

Tetszik tudni itt az van, hogy a gyártó, a böngésző gyártója elszab valamit, de hallgat mint valami a fűben, mert a felhasználók többsége nem is sejti, hogy ki a hunyó. Illetve legkevésbé rá gyanakszik.

Emiatt utáljuk nagyon sokan Bill Gatest és a Microsoftot. Mivel hatalmas károkat okoztak az emberiségnek a hozzá nem értésükkel és az alantas módszereikkel. És ők is azt a politikát választották például az ékezetkáosszal amit az ő ökörségük okozott pár évtizede a levelező rendszereknél.

-----------------------------------

Nem. Én nem erre gondoltam, hanem hogyha az egeret ráviszem a linkre, de nem klikkelek hanem jobb gomb, akkor nekem előjön egy lista, amiben első helyen áll hogy "megnyitás másik fülön".

Edit exnolbloggerina 2018.03.10. 09:27:07

@ZorróAszter:

Teljes siker, köszönöm! :)

Jó az öreg a háznál!! :))

Azt nem tudja véletlenül, hogy mikor áll össze újra a Nolblog? :)

ZorróAszter 2018.03.11. 20:52:00

Nem tudom, mire tetszik gondolni. Hogyhogy újra össszeáll a NOLBLOG?

Edit exnolbloggerina 2018.03.12. 13:22:46

@ZorróAszter:

Ó, hát ott az a mosolyjel, csak gondoltam, addig emlegetem, amíg egyszer csak történik valami.

Itt történt is, működik az ajánló, nem kell külön fület nyitni, az exnolbloggerek oldalán is mindenki lehívható, kivéve Önt.
süti beállítások módosítása