Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Waterhead - Echte Ungarische Watergate készül

2011. július 21. - ZorróAszter

A vízvezetékszerelők sosem alszanak

 

A Magyar Nemzethez közelálló forrás szerint hatalmas csapást mért a magyar elhárítás a Budapesten működő külföldi kémhálózatokra.

Kiszivárgott egy rejtett kamerás felvétel, amin egy turista orosz nyelven megkérdezi az azóta előzetes letartóztatásba helyezett Galambost, merre van a Váci utca, és ő félreérthetetlenül azt válaszolja, hogy Tam!, és arrafelé is mutat.

Terhelő továbbá, hogy a túrista Galambost tisztán kivehetően
Galubcsik-nak, azaz Galambocskámnak szólítja.


Galambos-Laborc-KGB-s turista foto

Az elhárítás felvétele Galambos és Laborc találkozásáról az orosz túristával


A felvételen látszik, hogy Laborcz ezután megveregeti Galambos vállát, amivel kimeríti a btk. 244. § (3) paragrafusa szerint minősülő másfél rendbeli bűnpártolás tényállását.

További eredmény, hogy a KGB budapesti rezidense konspirációs találkozóra ment az Erzsike presszóba, de már napok óta nem találják.

Mobiltelefonon néha elérhető, de vagy nem veszi fel, vagy egy
Japptvajumatty!” után leteszi.

A magyar rádiófelderítés a MOSZAD szupertitkos belső használatú mobiltelefonhálózatát megtörve a következő beszélgetést rögzítette:

A:  Salom! Itt Jichak!
B:  Salom! Dávid.
A: Százados úr! Itt vagyok Budapesten. Kőrözök ebben a k*rva metróban. Kiszálltam a Korvin-negyednél. Hol van itt egy kóser étterem? Már három napja nem ettem, csak itt körözök mint egy dögkeselyű. Csupa arab kajáldát találtam csak a gojokon kívül.
B:  Mit mondtál, hol vagy?
A:  Budapesten. Most szálltam ki a metróból a Korvin negyedben.
B:  Te hülye! Az Milánóban van!

A CIA budapesti rezidensét a US Navy speciális, katapultált pilóták mentésére szakosodott helikopteregysége próbálta kimenekíteni. A magasrangú tisztnek az Elvis Presley téren veszett nyoma.

De mikor a helikopter Budapesthez közeledett, és a GPSbe beütötték - Elvis Presley tér, Budapest, a képernyőn három barna pont és egy nagy vörös háromszög jelent meg Miami: 160km felirattal a bal felső sarokban.

Az osztag vészjeleket adott, majd északkeleti irányban elhagyta a magyar légteret. De sajnos félreértés folytán ukrán területen a légvédelem lelőtte őket. A legénység sértetlenül tért vissza szolgálati helyére, a USS Ronald Reagan repülőgéphordozóra. De bejelentették, hogyha ezek a hülye magyarok ezek után továbbra is a NATOban maradhatnak, kérik azonnali leszerelésüket. Addig pedig túszul ejtik a kapitányt és a konyhai kisegítő személyzetet. (A katonák GPS-e azóta is Havannát mutatja.)


Az akcióval kapcsolatban a titkosszolgálatokat felügyelő címeres szakállamtitkár a baloldali sajtótámadásra reagálva arról számolt be, hogy csupán két kisebb veszteséget szenvedtünk a hatalmas eredmények mellett.

Dekonspirálódott az elhárítás legendás szürke eminenciása,
Az AGY, Tarlós István (F004).

És néhány munkatárs nem talált be a munkahelyére, és akikre emiatt a katonai ügyészség körözést adott ki, hátha legalább a katonai rendőrség véletlenül megtalálja őket a tömegben.

A kémügy szálai a Budapest szívében álló Waterhead Irodaházba vezetnek, amit a budapestiek pestiesen csak Fehérházként emlegetnek.

A hekker körökben Anonymusként ismert crackert, P. M.-et ( a csuklyás hekker) azzal gyanúsítják, hogy a választási harc finisében ő csempészte a FIDESZ-es politikusok laptopjának háttérképére Demi Moore egészalakos portréját, ami miatt az akkori ellenzék vezére zavarában Elvtársak!-nak szólította a küldöttgyűlés résztvevőit

 

Demi Moore egészalakos portréja

Demi Moore ominózus egészalakos portré fotója

A pártszóvivő (jelenleg kormányszóvivő) pedig ekkor ezekkel a szavakkal fordult a debreceni polgármesterhez:

Waszki! Mé mindig én tudom meg utoljára az irányváltást?! Má a nyilas zászlókkal is sz*rban hagytatok a múltkor!!

 

Elhárítási szakértőnk szerint Rogyion Nyikiforovics Kropotkin alezredes, aki feltehetően azonos a korábban Kelet-Berlinben szolgálatot teljesített Mikaéla Matrejevics Laposnyikovával, és büntetésből helyezték Budapestre, mert vallási okokból nem volt hajlandó az akció idejére levágatni térdig érő szakállát, az Erzsike presszóban Szilvásyval és P. M.-el beszélt meg konspiratív találkozót, amelynek felderítése Jichak Liftslicc főhadnagynak, a MOSZAD ügynökének lett volna a feladata.

Szilvásyék azonban - titkosszolgálati zsargonban szólva - túlspírázták a mutyit (túlkomplikálták a műveletet), ugyanis azért nem találtak oda az Erzsike Presszóba, mert a Rottenbiller utcát még nem nevezték át. A megalapozott gyanú szerint Szilvásy Orbán Viktor ballagási fotóit készült átadni.

 

Szilvásy-Anonimus konspiratív megbeszélése

Az elhárítás Szilvásy és Anonymus konspiratív megbeszéléséről készült fotója

A sikeren felbuzdulva a Főpolgármesteri Hivatal a Polgári és a Katonai elhárítással egyeztetve további utcanév változtatásokat tervez.

 

Az elhárítási szakértők a legnagyobb eredményeket a Clark Ádám tér Kodály körönddé és az Alagút Sibrik Miklós felüljáróvá történő átkeresztelésétől várják.

Következő számunkban a kémügy további fejleményei várhatók

 

2011. 07. 21.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr538907414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

professzor 2011.07.21. 03:50:05

A blog aranyos, vagy inkább aranyozott..DDD. A valóság azonban ennél sokkal megszépitőbb. Én már csak tudom. Olyan mint a távolság. Az ember mindig jobbat képzel annál,mint ami van. És még egy okos megjegyzés....nem zörög a haraszt,ha a keleti szél nem fujja..énmárcsaktudom....DDDD
Most pedig a tényekről. amit errefelé nem szeretnek meglátni. Anno, amikor a gyurcsánycsita moszkvai villámlátogatása során kiderült,,hogy Feri már semmi jóra nem számithat elkövetett disznóságainak erkölcsi terhe miatt, szóval akkor estek el a szocialista guru környezetének esélyei attól,hogy a pumák gázvezetéke, a ne-bukó kapcsán gyurcsány esetleg valamilyen schröderi szerephez jut az európai közös energetikai rendszer irányitásában.
És mit ad Isten, pont akkortájt kezdte fitogtatni az orosz sajtó Putyin és egykori osztálytársa, a Szurgutnyetnyegaz vezetőjének sajátos üzleti kapcsolatait a korábbi Baltikumban, nálunk, a németeknél és svájci üzletek kapcsán. Arról a konstrukcióról beszélek, amelyet általam nem véletlenül, meg nem nevezett üzletbemer hozott létre, Valakivel a háta mögött Svájcban és Ausztriában, és amelynek eredménye,hogy egy miligramm olaj és egyre kevesebb gáz lépheti át ugy az orosz határt,hogy annal számlázásában, kettős számlakibocsátásában ne venne részt a jelzett svájci monstre.
Az ÖMW egyike volt azoknak a cégeknek ,amely vezetői igen közel kerültek ehhez a dologhoz. A Valaki pedig közvetlen részvényfelvásárlásba nem kezdhetett. Kellett neki néhány , gyurcsótányi csőgörény a szabad európa ujkeleti disznóóljából ,akik segitségével egy ilyen portfólióváltást igy lehetett végrehajtani ,ahogy....
Ennyi a sztori nagy vonalakban.

ZorróAszter 2011.07.21. 06:39:09

Kedves Professzor ÚR!

De hogy kapcsolódik mindez a mai Szilvásy-Galambos-Laborc-Anonymus ügyhöz?

professzor 2011.07.21. 07:02:54

Galambos és Laborcz is a KGB Dzserzsinszkij főiskolájának végzettei, professzionális un, szilovik....vagyis beszervezett orosz kém...,ez tény. Ezzel tehát a dolog alaprésze rendben is. A titkositott 2o8o-as eljárási jegyzőkönyv, tényállás és dokumentumai pedig azi áltlam jelzett putyini bevásárlásról szól. A többi magyarázza el KEGYEDNEK Szilvássy elvtárs. a nyakigszaros gyurcsótányklán egyik oszlopa.
Az ezredforduló időszakában már nem sok olyan ,aktiv , pozicióban lévő embert tudnék megnevezni a volt keleti blokkban, akik annyira benne voltak a kgb folyamatban,mint ez a két ..zseni. Az oroszok , legalábbis a mostani politikusi generáció pedig ...csak ugy...már rég nem barátkozik senkivel....DDDD

ZorróAszter 2011.07.21. 07:08:15

Jó-jó! De ki szervezte be Orbán Viktort Oxfordban?

Az angolok, vagy a kínaiak?

Az ominózus elszólása a FIDESZ küldöttgyűlésén ez utóbbit valószínűsíti 8o)

Nyifu1 2011.07.21. 08:12:46

..., jó-jó!
Egy kicsit komolyabban. ....
- Állítólag!? ..., amit mi nem tudhatunk, hiszen ezért titok ... - DE PERSZE ERRŐL MÁR AKKOR IS volt szó! ..., az ellenzék szóvá tette, ... s VIZSGÁLAT AKKOR EL IS KEZDŐDÖTT, - akkor lett 80 évre titkosítva! -
.., vagyishogy az történt:
A GyÚrcsány-Bajnai berágott, hogy a titkosszolgálatoktól és az Államigazgatás különböző szintjeiről hamarabb kerülnek az információk a Fideszhez, mint a kormányhoz és az MSZP-hez!
Ezért felkértek egy Külső céget(?!), hogy világítsa mán át az NBH személyi állományát! ..., s ez a külső cég állítólag egy Orosz "Magán Cég"(?!)
....................
..., ilyet még az a Bond, az a James Bond se cseszett még a 22 rész alatt sem!
:))) !
S, ha ez így van, ... ?! - vagy csak megint az a "Fideszfasiszta Diktatúra" ......

Nyifu1 2011.07.21. 08:21:40

..., s az a Demi Moor, nem inkább Ibolya Bávid??! .., vagy annak már kopaszabb a homloka?! ....

Potrien őrmester 2011.07.21. 08:28:18

...itt nekem egyedül Demi Moore fotója világos... :) Ámbár ott az afrik között mintha látnék valami titkos ügynököt fagylaltot nyalogatni...

professzor 2011.07.21. 08:40:02

4-re....annak alapján ahogy gyurcsányi tehetséggel heréli a mi Orbánunk is az angolt ugy tünik, hogy a kinaiak voltak rá nagyobb hatással. Döntésnek nem is olyan rossz..DDDD

Atlasz 2011.07.21. 08:44:30

7. Potrien őrmester: Demi Moore? Afrik? Ki volna más, mint Ábel ezredes a rengetegben!

solide 2011.07.21. 08:49:23

7. Potrien örmester

Jol erzekelem, ha Ön iränyitanä a nyomozäst, rätapintana a lenyegre?

Potrien őrmester 2011.07.21. 08:52:15

Atlasz mester!
:)

Potrien őrmester 2011.07.21. 08:52:52

10. solide!
Csuklóból!

ZorróAszter 2011.07.21. 09:08:06

5. Nyifu1 2011. 07. 21. 8:12

Kedves Funyi1!

Akkor most Waterhead vagy Watergate készül?

ZorróAszter 2011.07.21. 09:10:23

7. Potrien őrmester 2011. 07. 21. 8:28

Kedves Potrien őrmester!

Ha jól látom, Demi Moore is nyalogatott fagylaltot: mintha picit pirosak lennének a mandulái.

Nyifu1 2011.07.21. 09:38:06

.., Aztatat még nem lehessen tunnyi! - de az biztos!

ZorróAszter 2011.07.21. 09:41:17

Jó, de melyiket?

Osszián 2011.07.21. 14:58:30

Kifejezetten Szellemes. A téma röhejes, nem az első ilyen jelenség, az irodalomban ilyen röhejnek látta Hasek az I.világháborút, filmen Bacsó az 50-es éveket.
Változatosság, hogy ez már most, stante pede kész nevetség.

ZorróAszter 2011.07.21. 16:13:24

Kedves Osszián!

Azt szerettem volna megmutatni, hogy nem lehet annyira elmarhulni a témát, hogy eléggé eltávolodjunk ezzel a nagy K. betűs nagy magyar valóságtól.

Önnek mi a tippje: lesz Echte Ungarische Watergate belőle?

Osszián 2011.07.21. 17:33:05

Szerintem majd szépen csendesen kezdik agyonhallgatni. Aztán más gumicsontot keresnek.Viszont a hasonlóság ijesztő. Salamonnak volt mégis igaza: nincs új a nap alatt. (A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt. (Préd. 1,9) .
Először tragédia, aztán komédia formájában...

De ez már eddig is echte Ungrische Watergate...kémbotrány, amúgy magyar módra.

professzor 2011.07.21. 18:06:47

Egyrészt ez semmiben sem hasonlit a Watergate jelenségre, másrészt,mint emlitettem, nagyon valószinüsithető , főleg állampolitikai és még inkább gazdaságpolitikai okokból a tények hosszu évekig még takarva lesznek. Ennek oka,hogy orosz oldalon komoly nevek mozognak. Olyanok, akik saját apparátusukon keresztül a közelmult és jelen magyar politikai elitjét percek alatt levadászhatják ,ha akarják. Nem olyan szenteltvizzel telitett srácok a mi politikkusaink. Lásd gyurcsótány és környezete..,de nem kivétel néhány mostani közszereplő sem.
Ebben a dologban tehát kivételesen semmi ...magyar jelenség nincs. Van viszont egy évtizedek óta a keleti blokkban jelen lévő , jól kiépitett orosz és észak-atlanti ügynökhálózat,amely sürün müködik együtt annak érdekében,hogy ezeknek az országoknak a hatalmi piramisait kézben tarthassa. Ballanszirozottan, intelligens módon, ugy beállitva a közvéleményét ezeknek az országoknak, hogy banalizálják a maguk perkeltszaft demokráciájában a dolog igazi jelentőségét.
Aki nem érti próbáljon gondolkodni..DDD

ZorróAszter 2011.07.21. 18:19:46

Kedves Professzor Úr!

Arra céloztam, hogy a Watergate ügy is úgy indult eredetileg, mint ez: hogy többen, mások szerint csak Kissinger szivárogtatott ki belső információkat. Ennek megakadályozására szervezték meg a "vízvezetékszerelők" csoportját. Értsd: akiknek az volt a feladata, hogy megakadályozzák a belső információk kiszivárgását. És aztán ennek a csapatnak egy részét kapták el a Watergate Irodaházban.

Ennyiben azért talán stimmel a hasonlat? Legalábbis az induló motívum.

Plusz ki tudja, ki mit szeretne kihozni a sztoriból?

professzor 2011.07.21. 19:59:51

Pénzt, sok , sok pénzt kedves Zorró....DDD

ZorróAszter 2011.07.21. 20:17:10

Jó-jó! De hogyan?
süti beállítások módosítása