Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Mi, a propaganda túszai

2016. augusztus 14. - ZorróAszter

Számonra rém furcsa, hogy mennyire a propaganda foglyai vagyunk még a magánbeszélgetésekben is.

 

Csak az kerülhet szóba még egymás közötti dumcsizgatás közben is pro vagy contra, amiket vagy a jobbos, vagy a liberális propaganda, média már tematizált.

 

Azon kívül semmi.

 

1. Például mennyire elfelejtődött, hogy mi is okozta ezt a menekülthullámot?

Hát az, hogy az Európai Unió és az Egyesült államok megkurtították a menekülttáborok támogatását, miközben a menekültek újabb hullámai érkeztek. És egyes hírek szerint már egyenesen éheztek az emberek ezekben a táborokban.

 

Vagyis a Nyugat - az EU és az USA - szándékosan indította mindezt el.

 

Vagyis azoktól várjuk a megoldást, akik az egészet kitervelték és profin végre is hajtották.

 

2. Hogy például ezeket a terrorszervezeteket az Egyesült Államok hozta létre, és mondjuk az Iszlám Állam családfája egyenesen levezethető az alábbiak szerint:

Az Egyesült Államok afgán hegyirablókból megalakítja a szovjetek ellen küzdő, MUDZSAHEDINEKnek nevezett szabadságharcosokat, akik mellesleg a CIA-tól kapott apanázst Nyugat-Európába irányuló kábítószerkereskedelemmel egészítik ki.

Kb. ezzel párhuzamosan Irán ellen is létrehoznak különféle nemzetiségi és szunnita terrorszervezetet. Ezek egyike, legnagyobbika a MUDZSAHEDIN KALK.

Az Egyesült Államok támogatja a TÁLIBOK hatalomra kerülését, bratyizik, üzletel velük. Megalakul az AL-KAIDA. És Bin Láden állítólag szakít az amerikaiakkal. Közben szeptember 11, miegymás.

911 tizedik évfordulója körül Amerikában kiveri a biztosítékot, hogy olyan terrorszervezeteket is támogatnak, amelyek még az amerikai terrorszervezet listán is szerepelnek.

Mi lett velük? Nem tudni, mert a dolgot kiradírozták a világtörténelemből. De öt olyan terrorszervezetről volt szó, amelyek Irán ellen dolgoztak. A Mudzsahedin Kalk meg az egyéb iráni nemzetiségek terrorszervezetei.

Nos és ezt követően megjelenik ott az iraki Al-Kaida, és megalakul ezekből a terrorszervezetekből az ISZLÁM ÁLLAM, amely aztán állítólag összevész és szakít az Al-Kaidával.

Nos erről nem beszél senki. Mindenki hajtogatja azt, amit a kedvenc újságjában olvas muszlimokról, iszlamizmusról, terrorizmusról, stb. stb. Gondolkodni egy bitet se, ugyebár. Az megerőltető sőt állítólag árt is az egészségnek.

Csakhogy az én kedvenc újságom ugyanannak a kezében van, mint az állítólagos ellenségé. Ugyebár.

 

3. Orbán a gyarmatosítóink legjobb kollaboráns picsikutyája.

Mit is csinál ő?

Fesztivált.

 

Hogy a gazdáit megkímélje a csúnyácskább lépésektől.

 

Mert ugyebár az Auslander Raus!!! meg a szögesdrótos kerítés meg a lágerépítés szükségessége még hetven év után is rosszul cseng egy német kancellár szájából még ha nem is kefe-bajsza van és nyitott tenyérrel integet és nem karlendítéssel köszön.

 

Nem mintha mindez egy mai magyar nemzetvezető szájából kevesebb történelmi rossz szájízzel böfögne elő - magyarul.

 

2016. 08. 14.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr3710408468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZorróAszter 2016.08.14. 21:23:18

Ja! Tök vicces. Három éve erről beszélgettünk a NOLBLOGON még az események előtt:

zorroaszter.uw.hu/archives/2013/09/13/Kacsa-e_a_golya_avagy_ki_maszik_a_Snowdenre_-_es_vajon_miert/index.php

Érdemes beleolvasgatni a kommentekbe.

CsipkeRózsa 2016.08.15. 14:16:43

Ebbe a témába az átlagember, mint én is, még belegondolni sem tud. Annyira elképzelhetetlennek tűnik. Elolvastam a 2013-as archív szövegét is, a hozzászólásokat még nem vettem végig, majd később folytatom.
Mind a két írás nagyon érdekes, és új gondolatokat ad, igaz, eddigi írásaiból is már sok minden ment ebbe az irányba. Ezután a történéseket ezzel a látással is kell kezelni.

osszian 2016.08.15. 18:48:58

Orbán a gyarmatosítóink legjobb kollaboráns picsikutyája.

Mit is csinál ő?

Fesztivált."

Duma:
"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."

Csak egy éve szajkózta ezt a pincsikutya.
Mikor, mit.

ahogy a kedves megrendelő parancsolja.

ZorróAszter 2016.08.16. 01:29:27

Kedves CsipkeRózsa!

Dehogynem. Ha létezik egyáltalán olyan, hogy átlagember, hát akkor az átlagember is felfigyelhet arra, hogy mi az ami felé ez az egyzsebben tartoott jobboldali/baloldali/liberális/náci/... sajtó terelgeti, és mik azok a kérdések, amikkel kapcsolatosan az Istennek se akarja, hogy megkérdezzük, hogy valaki is feltegye - holott szinte magától értetődően adódó kérdések.

Nem kell ezekhez einsteini zsenialitás. Elég hozzá egy kis minimális gyanakvás.

Ez az egész világsajtó mindezt olyan primitíven és hülyén adja elő, hogy én speciel vérig sértve érzem magam néha, hogy azt hiszik, ilyen primitívségeket beszopok.

Bár aztán azzal nyugtatgatom magam, hogy ezekkel a baromságokkal nem engem akarnak megsérteni, hanem csak költséghatékonyak, és csak annyi embert akarnak megmalmozni, amennyi a világ orránál fogva vezetéséhez feltétlenül szükséges. A többi pénzkidobás lenne.

ZorróAszter 2016.08.16. 01:32:14

Kedves Osszián!

Honnét van ez az idézet?

Ez egyszerűen fantasztikus!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.16. 05:37:50

Orbán cselekedete pozitív,, ezt tagadni értelmetlen.

ZorróAszter 2016.08.16. 11:27:15

Maga néha tényleg olyan, mintha a FIDESZ fizetné, de elégedetlen lenne az apanázsával :o)

Xilit 2016.08.16. 22:17:49

Most csak beköszönök, üdv. Nektek!

Xilit 2016.08.22. 16:58:20

Ül ez a cím, kedves ZorróAszter. Azon filózgatok itt, egymagam vagy éppen társaságban, hogy mire lenne képes az ember, ha a természetadta - született - képességeit fejleszthetné egész élete során, minden manipuláció nélkül, soha nem egymás ellen használva. Hogy micsoda csoda világot teremthetnénk.

Amikor elsőszülöttemet vártam, nagy lelkesedéssel, fogadkozásokkal, legkedvesebb olvasmányom Spock doktor gyermeknevelésről írt könyve volt. Abszolút megerősítette a szabadságról vallott nézeteimet, hogy mennyire fontos a gyermekünket már magzati korában is teljes értékű, önálló lényként elfogadni.

Hát, csak mondom. ha hagynánk egymást annak lenni, azzá válni, amik vagyunk, nem lenne itt sem iszlám állam, sem orbanisztán, sem amerikai típusú demokráciaexport.
Nagyon jó világ lenne.

Számolok, most leszek 63 éves, figyelembe véve a jelenlegi jó nagy felfordulás okait és lehetséges kimeneteleit, akár meg is érhetek egy egész klassz kis fordulatot.
Igaz, többnyire optimista vagyok, de szeretek is az lenni.:)

ZorróAszter 2016.08.23. 02:31:35

Kedves Nyírfa!

Való igaz, hogy ekkora idióták nem uralkodhatnának rajtunk minimum 5000 éve, ha mi nem tűrnénk, illetve ha a mindenkori értelmiség nem támogatná önös érdekből mindezt.

Én azt se mondom, hogy ennek nincs olyan következménye, hogy sok ezer éven keresztül brutális erőszakkal ültek a nyakunkban ezek a gátlástalan ám idióta bűnözők, és bizonyos értelemben ezt alakította át a hozzájuk csapódó értelmiség a maga hazugságokra és egyéb technikákra épülő rendszere, ami mára úgy tűnik, a brutális erőszakot csak ritkán és akkor is általában paraván mögött alkalmazza.

Már a jelenkort az utóbbi pár évtizedre értve, mert kitudja mit hoz a holnap, ha már azt se tudjuk, mit hoz a tegnap? :o)

De mit tetszik szólni a konkrét kérdésekre? Ezeket nem muszájna parancsszóra ennyire elfelejteni.

Márpedig tök olyan, mintha az emberek a felejtést legalábbis hazafias kötelességüknek éreznék.
És kedvenc médiáikból fürkésznék ki, mik azok az események, amit ki kell törölniük a kobakjukból.

ZorróAszter 2016.08.23. 02:34:35

Kedves Little!

Köszi.

Bocs hogy csak most vettem észre, de a facebook kommentek az elejére kerülnek, és még nem szoktam meg, hogy oda is kell pislantgatni.

ZorróAszter 2016.08.23. 02:38:44

@ZorróAszter:

Ja! És ráadásul néha hosszú másodpercek után jelenik meg a facebook komment, amikor már a többi komment rég megjelent. Könnyű így átsiklani felette.

Úgy látszik, erre is figyelni kell plusszban.
süti beállítások módosítása