Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Röpülj Páva 2018

2018. április 07. - ZorróAszter

Orbán Viktor - Pávatánc

ZorróAszter Dizájncenter és Óriásplakátközvetítő Zrt, Budapest: FIDESZ óriásplakát (copyright 2018)

 

Mint már korábban is firkálgattam róla, Orbán úgy fog megbukni, hogy valamikor jóval a választások előtt mint a kollaboráns kormányának vezetőjét behívatja a Német Negyedik Birodalom helytartója a Nagykövetségre, és közli vele, hogy lassan kezdjenek el szedelőzködni, mert áprilistól másik kollaboráns kormányt neveznek ki.

Ezután berendelik az utódját is, és vele meg azt közlik, hogy lassan készülgessenek a kormányzásra.

 

Ezt követően azt tapasztaljuk, hogy Orbánék elkezdenek hibát hibára halmozni, a hatalomvárományos ellenzék pedig eddigi töketlenségéből hirtelen megtáltosodik, az eddig csupán kontraproduktívan ellenzékieskedő ellenzéki sajtó szintén megtáltosodik, hirtelen húsbamaró lesz.

A sok barom reménybeli ellenzéki szavazó meg tapsikol örömében a csodás változások láttán: Na végre!

Ezenközben elfeledkezik róla, hogy ez a remek magyar demokrácia pusztán azt jelenti, hogy az egyik machiavellista hazudozó pszichopatát lecserélhetjük egy másik enyveskezű hazudozóra. Az egyik kollaboráns kormányt ha végképp nagyon akarjuk, szabadon lecserélhetjük a másik kollaboráns kormányra.

Éppencsak olyan pártot nem választhatunk, ami a munkavállalók, dolgozók, bérből és fizetésből élők és a hozzájuk kapcsolódó rétegek, nyugdíjasok, iskolások, rokkantak, munkájukat vesztettek érdekeit képviselnék. Elsősorban gyarmatosítóink ellenében.

Erről gondoskodik az általuk zsebrevágott sajtó, média. És a szintén zsebrevágott teljes politikai paletta.

Ezek közelébe se engednek olyat, aki nem zsarolható meg bármikor, és nem bizonyítja be hatékonyan, hihetően, jóelőre, hogy hatalomra kerülése esetén az ő érdekeiket képviseli, és semmi esetre sem a hazája, népe érdekeit.

 

Mégis miből tudható, hogy az említett esemény bekövetkezett, és egyelőre vége Orbán pávatáncának és valóban megkapta a selyemzsinórt gazdáitól, a Negyedik Birodalomtól? Legalábbis négy évre?

Azokból az átlátszó hibákból, amiket Orbán és környezete és a FIDESZ az utóbbi hónapokban kínjában sorra elkövetett. (Fenyegetőzés mint a vesztesek fegyvere, Lázár cigányozása, stb., stb.)

 

De akkor hová tegyük az ellenzék hülyeségeit?

 

Ennek az lehet a magyarázata, hogy az előírt választási eredményt pontosan, előírás szerint, például +/- 2% pontossággal kell beállítani, és ehhez szükség van arra, hogy az ellenzék a saját hülyeségével néha beavatkozzon, korrigáljon, ha kicsúszni látszanak a hibahatárból.

 

Ebből pedig az következik, hogy pár százalékos ellenzéki győzelem várható csupán.

 

 

2018. 04. 07.

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr9313815556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2018.04.07. 13:37:04

Én örülnék, ha egy másik kormány jönne a Fidesz után, mert olyan kormányt nem tudok elképzelni, amelyik Orbánnál aljasabb, gonoszabb, hazudósabb lenne.

Sajnos, nem hiszek még mindig abban, hogy sikerül Orbánt röptetni, mert az LMP Szél elfújta az esélyt, hogy ez bekövetkezzék.

A fenti plakát és a cím nagyon jó!

pettra01 2018.04.07. 14:01:02

Aszter, képzelődhet az ember, persze, de azért nem árt, ha időnként felébred. Dolgozók, diákok, rokkantak, stb érdekeit képviselő párt? Valamelyik mesében esetleg, de még ott is csak átmenetileg, mert az első hétfejű sárkánnyal lepaktál. Gyarmattartók - a kérdés csak az, hogy honnan diktálnak éppen, ne áltassuk már a baromfiudvart azzal, hogy lehetne ott másképp is.

ZorróAszter 2018.04.07. 15:30:13

@CsipkeRózsa:

Kedves CsipkeRózsa!

Az a fő probléma, hogy ez az egész rendszer aljas, gonosz és hazug, és mi csupán azt választhatjuk ki, hogy a hazug és tolvaj machiavellista pszichopaták közül ki alakítson éppen kollaboráns kormányt.

De azt nem, hogy a hazája érdekeit képviselő politikus kerüljön hatalomba.

Úgyhogy mindezzel velünk tartatják fenn a rendszerüket.

Ki van ez találva.

Nem véletlen, hogy egyre többen maradnak otthon. És főleg a baloldaliak.

ZorróAszter 2018.04.07. 15:34:31

@pettra01:

Kedves Pettra!

Ha így lenne, amit mondani tetszik, hogy ez teljességgel reménytelen, akkor szabadna róla beszélni.

De szigorúan tilos.

Pedig biztos lenne pár idealista hülye újságíró, aki elfantáziálgat ezekről.

Az hogy nincs, hogy elő nem fordulhat, szigorúan cenzúrázzák a témát, abból az látszik, hogy nagyon is lehetséges.

És rettegnek tőle.

Edit exnolbloggerina 2018.04.07. 15:51:35

Szóval, repül a páva. Ez jó hír! Remélem, Karácsonyt hívták be a német birodalom vezetői, hogy készüljön a kormányzásra.
Én pedig igyekszem, hogy Juhász Péterrel is számolnia kelljen minden birodalmak fejének.

ZorróAszter 2018.04.07. 16:08:23

@Edit exnolbloggerina:

Kedves Nyírfa!

Nem tetszett figyelni! : o)

Ha röpül a Páva, akkor Karácsonyt már valamikor a télen, Karácsony előtt behíivatta a Helytartó, hogy készüljön.

Ez kb. akkor volt, mikor Orbánék elkezdték a baromkodást, az ellenzék meg kezdett feléledezni.

Sajna nem emlékszem az első nyilvánvaló Orbán baromságra, amit már tuti hogy nem a maga hülye fejéből merített hanem már parancsra követett el.

:o)

ZorróAszter 2018.04.07. 16:16:34

Én abból gondolom, hogy a selyemzsinórt megkapták, mert enélkül például Lázár bécsi videojára meg cigányozására se lett volna szükség.

Ezek túl durva dolgok. Ezek nem lehetnek a +/- 2%-os pontossággal beállítandó végeredmény akciói. Ezek már a bukásukat szolgálták.

Edit exnolbloggerina 2018.04.07. 18:46:19

@ZorróAszter:

Kedves 'Aszter, ne hagyjon kétségek között: most akkor repül az a páva, vagy ott van a feltételes ha. Nem lenne szép dolog a gyarmattartóinktól, ha csalfa reménnyel kecsegtetnének minket , aztán sehol semmi.

Az engem is meglepett, hogy a fidesz ilyen debilt csinált magából éppen választások előtt, de az az igazság, hogy róluk nem nehéz mindenféle borzalmasságot feltételezni.

Edit exnolbloggerina 2018.04.07. 18:51:37

Elfelejtettem: a fordulatot Hódmezővásárhely jelentette. Ki volt adva az ukáz, hogy el kell vinni a lakosokat az urnához, mégpedig egységbe tömörítve? És ezt a lakosság is tudta? Hallgatták a Szabad Európát, vagy hogy megy ez?

ZorróAszter 2018.04.07. 18:56:12

Kedves Nyírfa!

Röpül a Páva, de én azt látom, hogy a baloldali ellenzék csupán pár százalékos győzelme lett parancsba adva.

Ha meg tetszik figyelni, ezek a FIDESZ hülyeségek most más jellegűek témáikban is meg stílusukra is. Ezek végezték a durva megmunkálást a vereségükben. Most a végén finoman közösen az ellenzékkel beállították a gyarmattartóink által előírt konkrét választási eredményt.

Edit exnolbloggerina 2018.04.07. 19:43:07

@ZorróAszter:

Oké, győzünk, ha csak néhány százalékkal is. És utána?

ZorróAszter 2018.04.07. 21:12:37

Nincs tippem. Egyrészt kezdődik a helyezkedés és a káosz.

Lehet hogy jobb lett volna, ha ez a csődtömeg a FIDESZ nyakába szakad.

Már alig csordogál a lé ami talpon tartotta a gazdaságot, 2020-tól meg teljesen el is apad. Vagy legalábbis most úgy néz ki.

Gondolom, azért is ültették Orbán helyére az ellenzéket, hogy ők vigyék el a balhét.

Edit exnolbloggerina 2018.04.07. 22:33:33

@ZorróAszter:

Hát, bizakodóan jegyzem meg, hogy minden jelentős változás totális káosszal kezdődik, aztán, jó esetben magasabb szinten új struktúra alakul ki . Azért tetten érhető a fejlődés, a fiatalok jócskán adnak ízelítőt belőle. Nem tudom, mi a sorsa ennek az országnak, de azt a vonulatot , amely tehetségek sorát adja a világnak, nem lehet nem látni. Nációként azonban csak akkor kovácsolódhatunk hatékony, elismert közösséggé, ha képessé válunk az együtt érzés, az elfogadás megélésére. A gyerekeink jó úton járnak, de a mi generációnk nagy része elveszett - így érzem.

Hogy alig csordogál a lé, azon nincs mit csodálkozni, vérlázító, ahogy lébecolnak az uniós pénzekből, amelyeket fejlesztésekre, konkrét programokra kapunk. Egy normális, megbízható kormány elől szerintem nem zárják el a pénzcsapokat. Hogy az EU-nak mennyire tele van a magyar kormánnyal a hócipője, jól jelzi, amit nemrégen olvastam: állítólag Merkel asszony már fel sem veszi a telefont, ha Orbán hívja.

ZorróAszter 2018.04.08. 09:37:04

Kedves Nyírfa!

Én nem tartom annyira örömtelinek, hogy 10 millió forintból, az adónkból kiképzünk egy orvost, vagy egy mérnököt majdnem ugyanennyiért, aki aztán veszi a kalapját és megyaz USÁ-ba vagy mondjuk Németországba.

Ez is a gyarmatosító rablás egyik jövedelmező része.

Egyébként az EU ha akarná, megakadályozhatná a pénz lopását.

Miért nem teszi?

Mert tudja, hogy ezektől a barmoktól, Mészáros és társaitól a pénz lassan visszacsordogál hozzájuk.

Hol van mondjuk a 15 évvel ezelőtti 100 leggazdagabb magyar vagyona?

Nagy valószínűséggel nem elpárolgott, hanem átcsorgott a német nagytőkésekhez.

ZorróAszter 2018.04.08. 09:40:22

Van több mint 2000 olvasó. Vajon miért nem szól hozzá más is?

ZorróAszter 2018.04.08. 09:42:39

Lehet hogy nem veszik észre, hogy van Facebookos komment lehetőség is?

Vagy rosszul adtam meg a megosztást és csak a képet látják a facebookon?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.08. 09:53:03

Orbánnak a mai győzelem után keményebben ellen kell állni Brüssszelnek, s annak fűrerének, az ultraliberális Satana Martkellnek. Ez tény.

Emmett Brown 2018.04.08. 10:17:53

Szerintem Lázár meg akar szabadulni Orbántól, de erre csak vesztes választással van esélye, ezért fullba nyomja a kretént, hátha sikerül elég embert felbosszantania.

ZorróAszter 2018.04.08. 10:35:22

Nini, kedves MaxVal!

Hogy-hogy itt ahol a madár se jár?

Szerintem Orbán a Negyedik Birodalom kollaboráns Quisling-kormányát viszi.

Azt nem tudom, hogy a Helytartótól kapja az utasításokat közvetlenül vagy kiktől.

Az se kizárt, hogy ugyanattól, aki Angela Merkelt is irányítja.

ZorróAszter 2018.04.08. 10:37:19

@Emmett Brown:

Nem hiszem. Ezzel a pártban is csökkenne a renoméja. Ha Orbánt akarja kitúrni, ahhoz ez nem jó módszer.

Arra sem, ha másnak csinálja a helyet.

Egyébként Ön hogy talált ide?

Emmett Brown 2018.04.08. 11:31:06

@ZorróAszter: az indexről. Lázár egy ambiciózus fazon, és neki már nem sok pozíció van fölfelé, amelyiket pedig szeretné, azt valaki kisajátította, és valószínűleg örökletes alapon hagyja majd valakire. Sok olyan ember van, akik egy Orbán meg populizmus nélküli Fideszt (egy racionális/technokrata/konzervatív pártot) el tudnának fogadni, de ahhoz hogy Lázár helyzetben legyen később ahhoz most le kell mennie rezsiszilárdba (mutatni a lojalitást), aztán remélni hogy egy posztorbán Fideszben ő lesz a góré.

ZorróAszter 2018.04.08. 12:06:51

@Emmett Brown:

Köszi.

Szerintem nem jó módszer. Elkoptatja az embert.

Nm véletlenül tartják távol Orbánt is mindenféle dörzsfelülettől.

Például a tévévitáktól.

Ehhez Lázárnak is tartózkodnia kellene ezektől. (Cigányozás, bécsi video, ....)

ZorróAszter 2018.04.08. 12:12:56

@Emmett Brown:

Bár az is módszer, hogy mikor Himmlerben tudatosodott, hogy van néhány SS tábornok, aki még nem háborús bűnös, és ezért adott esetben a helyére ültethetik, akkor ezeket szisztematikusan kiküldte Einsatzguppe parancsnokokként az orosz frontra embereket gyilkolni.

Például Nebe-t, a bűnügyi rendőrség főnökét, vagy Ohlendorfot, az SD főnökét és még jó párat.

Aztán mikor már dokumentáltan megöltek pár tízezer civilt, akkor leváltották őket és küldték a következőt.

Rejtély, hogy Schellenberg hogyan úszta meg. Talán őt nem lehetett helyettesíteni ilyen rövid időre se.

ZorróAszter 2018.04.08. 12:17:36

Tű! Köszi! Megtaláltam magam az index.hu címlapján!

Kár hogy a képet nem tették ki kicsiben hozzá.

Nincs közöttünk csicska 2018.04.08. 12:37:53

1. Olyan nincs hogy ellenzék ez ballib nedves álom

2. Ha a fidesz veszít akkor is a Fidesz alakít kormányt a ballibek nélkül.

Azaz a sivalkodás az Indexen is kb. ugyanolyan lesz még 4 évig.

VáradiJános 2018.04.08. 13:02:32

Kicsit szánalmas amikor a hozzászólások többsége a posztolótól származik

CsipkeRózsa 2018.04.08. 13:30:37

@VáradiJános:

Kire nézve szánalmas? ZorróAszter a posztoló udvarias, és válaszolni szokott a hozzászólásokra.

ZorróAszter 2018.04.08. 14:02:39

@VáradiJános:

Gondolom maga az egyik kis hazudozó sunyi patkány akivel más nicken máshol már találkoztam.
NOLBLOG, Népszava, NOL, stb.

És most törleszteni próbál.

Eddig 27 hozzászólásból 14 volt az enyém.

Ebből kettő olyan, ami kiegészítés olyanról, ami később jutott az eszembe és valójában egy korábbihoz tartozik.

Rákérdezhetek?: Maga Czippel Ferenc a Népszava Münchausenja?

Muhahahaha ! : o )

ZorróAszter 2018.04.08. 14:04:24

@Nincs közöttünk csicska:

Azt mondja, látta Orbán Viktort napszemüvegben?

Az tényleg rossz jel :o)

ZorróAszter 2018.04.08. 14:13:40

@CsipkeRózsa:

Azt ki tetszett felejteni, pedig fontos:

ÉS MINDIG UDVARIASAN ! ! !

:o)

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 17:31:00

Kedves 'Aszter, legyen kedves intézkedni, hogy este 8 legyen, vagy holnap reggel, mert már nem bírom ezt az izgalmat. :)

Tuti, hogy repül a páva?

Csii 2018.04.08. 17:35:17

Van benne valami!

ZorróAszter 2018.04.08. 18:05:05

@Edit exnolbloggerina:

Nem vagyok tévedhetetlen, de szerintem repül :o)

Csak aztán nehogy sírás legyen a vége :o)

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 21:46:02

@ZorróAszter:

Az ATV-n ebben a pillanatban hangzott el, hogy indexes források szerint országosan tarol a fidesz, a fővárost viszont visszavette az ellenzék. Országos tarol? Ezt nem akarom elhinni. Disszidálok.

ZorróAszter 2018.04.08. 22:19:02

Láttam az index előrejelzését pár órája. Viszont az ATV-n mintha azt mondták volna, hogy ez a kistelepülésekre vonatkozik.

ZorróAszter 2018.04.08. 22:25:27

Az viszont érdekes, hogy Orbán sajtótájékoztatójára nem mehet be a sajtó.

Ez azért biztató, nem?

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 22:43:18

@ZorróAszter:

Nem csak a kistelepüléseken. Lázár, Kósa fölényesen nyert - állítólag. Kész Zoltánnak annyi.
Azt sem érzem biztatónak, hogy nem mehetnek be az újságírók a sajtótájékoztatóra, sokkal inkább az önkény dölyfét látom benne. Azt olvasta, hogy konvojokban jöttek fel rendőrök vidékről, és körbe vették a választási bizottság épületét, felsorakoztak a Kossuth téren, gyülekeznek a Szabadság tér körül, ahol fiatalok rendeztek választási pikniket?
Nagyon rossz érzéseim vannak. Ez a páva tovább páváskodik, egészen a teljes őrületig.
Adja ég, hogy ne legyen igazam!

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 22:44:22

Ja, és Gőgös, a kevés rokonszenves szocik egyike csak 3. a körzetében! Mi van itt?

ZorróAszter 2018.04.08. 23:07:24

Itt most azt mondják, hogy az MSZP be se került a parlamentbe, mert nem érte el a 10%-ot.

Csak az a pár "egyéni jelölt". Például itt Kispesten Burány.

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 23:39:23

@ZorróAszter:

Átjöttem az RTL-re , itt követem az eredmények közlését, az elemzéseket. Az MSZP egyelőre 12-13 %-kal bent van a Parlamentben, biztos az LMP helyzete, és éppen besiklott a DK.
A helyzet siralmas, van ebben az országban néhány millió európai, de a többség jól érzi magát feudális viszonyok között.
Ha a Jobbik és az LMP nem játssza el az előkelő kívülálló szerepét, egy csomó körzetet hozhatott volna a koordinált indulás. De nincs ha.

Egyelőre úgy néz ki, Szabó Szabolcsot beszavaztuk a Parlamentbe, de még ez sem biztos, csak 50 %-.os a feldolgozottság. Az Együtt még 2 %-ot sem ért el. Pedig az egyik legklasszabb társaság.

De mit szól a készenléti rendőrök felvonulásához?

Edit exnolbloggerina 2018.04.08. 23:42:26

Kurvára el vagyok keseredve.

ZorróAszter 2018.04.09. 00:32:37

Kedves Nyírfa!

Ne tessék elkeseredni. Vagy legalábbis ne emiatt. Mint fentebb írtam, itt a gyarmatokon a demokrácia azt jelenti, hogy az egyik kleptomániás pszichopatát ha nagyon akarjuk, lecserélhetjük egy másik kleptomániás pszichopatára.

Ha pedig a nép többségének nem tetszik a rendszer, akkor a nyakunkra ültetik a nácikat, akik mindenkit megtanítanak kesztyűbe dudálni, mégmielőtt aztán felakasztják őket sorban.

Nem véletlenül hozta létre a FIDESZ a JOBBIKot, és nem véletlen, hogy utána meg a liberális sajtó/média népszerűsítette őket.

Mindenről lehet szó, csak a dolgozókat képviselő baloldali pártról nem.

Itt a TELJES politikai paletta van egy zsebben. Nem a FIDESZ zsebében. Hanem a német nagytőke zsebében.

A teljes sajtópalettával együtt.

És együttesen, közös koreográfia szerint játsszák nekünk a bábszínházat hülyegyerekeknek.

ZorróAszter 2018.04.09. 00:35:38

Ja! Készenléti rendőrök:

nem hallottam semmit.

Edit exnolbloggerina 2018.04.09. 00:54:03

@ZorróAszter:

Geszti Péter emlegette ma Petőfit. Hogy milyen jó lenne, ha egy kicsit visszajönne. Csak egy kicsit.
Karácsony azzal zárta a sajtótájékoztatót, hogy mindent elölről kell kezdeni, új alapokra helyezve a baloldalt.
És mindenki lemond, Juhászék, a szocik, Hadházy. Juhászért és Hadházyért nagyon-nagyon kár.

Fura, mert nem látom a III. Orbán-kormányt. Valami lesz, hogy mi, azt nem tudom, de valami.

Edit exnolbloggerina 2018.04.09. 00:54:55

Nagyon elfáradtam, jó éjt!

ZorróAszter 2018.05.14. 21:33:56

Megihlettem Marabut?

Pas balance pas de chasse, Népszava, 2018. máj 13. 19:36
nepszava.hu/cikk/1159755-pas-balance-pas-de-chasse

a kép:
nepszava.hu/picture/149090/normal/595/00595713.jpeg

A google viszont tök jól megcenzúrázta az én cikkemet és képemet.

De akkor ezek szerint mégsem véletlen, hogy engem tiltanak ki mindenhonnan, még a Facebookról is.

Tiszta Népszabadságos, NOLBLOG-os retro feeling.

CsipkeRózsa 2018.06.08. 13:16:25

Az eredeti kép jobb, mint Marabué.

ZorróAszter 2018.06.08. 14:08:43

@CsipkeRózsa:

Köszi szépen. Nekem egyébként az is tetszik.
süti beállítások módosítása