Mottó: Láttál-e már fa tetején jurtát, mit egy kurta nyelű lándzsa hegye fúrt át?

ZorróAszter

ZorróAszter

Dizájnerdrogok, drog dizájnerek

2015. augusztus 04. - ZorróAszter

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a globális nagytőke finanszírozza és fölözi a nemzetközi bűnözést is, benne a kábítószerkereskedelmet, mint az úgynevezett Dizájnerdrogok.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a globális nagytőke finanszírozza és fölözi a nemzetközi bűnözést is, benne a kábítószerkereskedelmet, mint az úgynevezett Dizájnerdrogok.

Mertha például én teszemazt kitalálnám, hogy akárcsak egy szolid, megbízható kuruzslónak állnék, és elkezdenék szenteltvízből aranyér elleni szemcseppeket árulni akár a neten, akár az utcán, vagy lúdtalp elleni kenőcsöt gyártani, és elkezdeném árulni, percek alatt a sitin tapogathatnám a téglákat a cellám falán.


Hát akkor hogy a luccfenyőben lehetséges, hogy valakik arrébbpöccintenek egy hidrogénatomot például az LSD molekulában, és habár ugyanúgy szárnyrakelnek tőle a kuncsaftok a toronyház tetejéről, mint az eredetitől, akkor mivel az már nem a tiltott LSD-vel hajszálra megegyező, nyugodtan lehet árulni mintha málnaszörp lenne.

 


Az LSD molekula és áttervezése


Albert Hofmann jó kis találmánya modelljévelJa bocs! Így málnaszörpöt se lehetne, mert engedély nélkül azt se lehet. Azért is börtön jár. Főleg ha valami kis grimbuszt okoz. Mondjuk laposfosással sújtja a fél falut, vagy szappanbuborékot szellentenek tőle a tehenek, vagy akárcsak más ártalmatlan mellékhatást is okozna.

Albert Hofmann jó kis találmánya modelljével


De a fidesztörvényekhez hasonlóan többszörmódosított nemisámLSD-t lehet árulni büntetlenül amíg a szakemberek méltóztatnak megtalálni, azonosítani, pontos vegyi képletét meghatározni, aztán elindítani az eljárást amivel végre felkerül arra a tiltólistára, ami alapján aztán a gyártóit, terjesztőit, fogyasztóit le lehetne csukni.


LSD-vel átitatott bélyeg utcai

terjesztésre alkalmas állapotban

LSD-vel átitatott bélyegLehetne. Feltéve ha mindez időben nem egyezne meg azzal, amíg a labor talál egy másik arrábbpöccinthető hidrogénatomot vagy egyebet.


Ami ugyanolyan hatást fejt ki. Vagy mégolyanabbat.

Viziló-tangóAmitől esetleg még a vízilovak is tangózni kezdenek a medencéjük szélén az Állatkertben, ha egy tréfás kedvű oberdíler ott tart bemutatót a viszonteladóknak, hogy milyen fasza kis anyag ez az új por.


Mintha bizony a Kék fény sztárja védekezhetne azzal a Független Magyar Bíróság előtt, hogy Hunvanaz odaírva a BTK-ba tételesen, hogy nem csinálhat választékot a sógornak a frizuráján a gereblyével egy családiasra sikerült kertipartin, vagy hogy törvénytelen valakinek a hátába állítani egy szabóollót a Búcsú hajrájában.


Mert ugye az szentigaz, hogy ilyenek a BTK-ban tényleg nincsenek tiltva szó szerint.


Csak a következmény.


Ugyi.


Azonban gazdáink, a nemzetközi nagytőke nem tűrhet ellenőrizetlen konkurenciát. Főleg egy sokszázmilliárd dolláros piacon, aminek szervezői ilyen ütemben hamar felkapaszkodhatnának az uborkafán a Carneggiék, Rockefellerék, Mellonék, ... közé.


(Kis képzavar: Mellonok az uborkafán)


(De még mindig jobb, mint uborkák a dinnyefán)






2015. 08. 04.

 

 

További cikkek »»»»

Ne nézd a hozzászólások dátumát! Szólj hozzá bátran bármikor!

A bejegyzés trackback címe:

https://zorroaszter.blog.hu/api/trackback/id/tr488907096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuba Libre c.C. 2015.08.04. 14:36:28

Kedves ZorróAszter !

Ezt egyáltalán nem tartom lehetetlennek. Két legyet is ütnének egy csapásra:visszakapnák a pénzt, amit segélyekre fordít az állam és nyugton tartanák azokat, akiket nem szeretnének izgágának és kritikusnak látni. Egyszerű körforgásban iktatnák ki a felelesleges rétegeket és embereket.

ZorróAszter 2015.08.04. 14:48:32

Kedves Cuba Libre!

A nemzetközi nagytőkénél ez már nem pénz kérdés. Csak annyiban, hogy ne kapaszkodhassanak fel közéjük önerőből mások.

A világból ami koncentrálható tőke volt, azt már "magukévá tették".
Legalábbis a meghatározó részét.

A célzott likvidálás-szerű terjesztésben van valami.

Mikor Kennedy fű alatti megállapodással kihozatta valamelyik Kubai börtönből a cimborája, Sam Giancana cimboráját, valami Mendozát.

Aztán a jachtján felkereste az FBI meg a CIA helyettes igazgatója, hogy el kellene árasztani a gettót kábszerrel, mert nagyon mocorognak a niggerek.

Ez a Fekete Párducok idején volt.

Szabad kezet kap, de garantálnia kell, hogy a kokó nem kerül ki a gettóból.

Mendóza vigyorogni kezdett, és azt mondta: - Becsület szavamat adom :o)

aLEx 2015.08.04. 14:50:01

Csak egy apró javítás... A dinnye az "melon" és nem "mellon".

ZorróAszter 2015.08.04. 14:55:37

Azon is meg vagyok teljesen hatva, hogy ezek szerint a burzsujok engem legalább mérsékelten használható rabszolgának tartanak.

Ugyanis én teljesen el vagyok zárva a kokótól.

Ha kedvem szottyanna elnyalni egy jó kis LSD bélyeget a csokifagyim mellé, halvány gőzöm sincs, hogyan foghatnék egyáltalán hozzá a dologhoz.

Azt se tudom, mit kell ilyenkor mondani. És azt se, hogy kinek?

ZorróAszter 2015.08.04. 14:56:45

Köszönöm.

És akkor mit jelen magyarul a mellon?

Dinye?

:o)

Valéria 2015.08.04. 15:04:48

Kedves ZorróAszter,


szinte mindig biztosra mehetek, ha Önhöz nyitok. :) Tuti biztos, hogy a pénz körforgás útján szaporodik :)

Mint ahogy az sem kétséges, nem lehet bárki sem kuruzsló, sem pénzeket egyéni magányában kiötlött módon kihelyező személy.

Ámbár...most hogy így elgondolom...mármint a kuruzsláson méláztam kissé. A múltkorjában kedvenc körorvosi asszisztensem éppen az Ön által emlegetett aranyér elleni kenőcsöt ajánlotta fülekcémámra. Őszintén és meggyőződéssel bizonygatva, hogy a dolog működik, már több páciens örömére.

Hát mit mondjak? Kétkedve fogadtam a leleményt. De mégis kipróbáltam és tényleg! Hatott! Na, erről ennyit...mondhatnék még egynehány hasonló példát. Az elmúlt hónapokban több mindenféle doktor emberrel volt dolgom, már úgy értem egészségügyileg, több esetben tanácsoltak valamiféle "apokrif" gyógymódot, vagy szert.

Ja, igen...még azt sem mondanám, hogy mind hitet tett Hippocrates előtt....csak az előszobájáig jutott, vagy hogy is fejezzem ki egy egészségügyi dolgozó jogállását, aki gyógyszert kínál, orvosi, gyógyszerészi diploma nélkül.


Szóval lényeg a lényeg: nem mindegy kiféle az, aki arrébb pöccinthet egy-két molekulát :)

Kapcsolat, érdekeltség, pénzforgás...


"Az élet szép... Tenéked magyarázzam?" by Heltai

:)

ZorróAszter 2015.08.04. 15:20:34

Kedves Valika!

Erről az a vicc jut eszembe, hogy nagyviziten a főorvos:

- Beteg neve
- Kis Pista
- Kór
- Aranyér
- Mivel kezeljük?
- Ecseteléssel

Odafordulva a beteghez.

- Van valami kívánsága?
- Köszönöm, doktor úr. Nincs semmi.

Mennek végig a termen, mindenkinek aranyér, ecsetelés.
Kivánság: semmi.

Odaérneknek az utolsó beteghez:

- Beteg neve
- Nagy Jóska
- Kór
- Torokgyulladás
- Mivel kezeljük?
- Ecseteléssel

Odafordul a beteghez.

- Van valami kívánsága?
- Igen, főorvos úr. Kérhetném, hogy velem kezdjék?

várady 2015.08.04. 16:02:42

www.google.hu/search

Van cikk is. Honey mellon (édes dinnye).

ZorróAszter 2015.08.04. 16:05:14

Áh, az csak hejes sírási hibba, kedeves Várady. :o)

várady 2015.08.04. 16:09:59

Valahogy kikerült a téma, a szintetikus is, a természetes is...

Mokekulát odébbpöccenteni, és megbolondul a fél világ.

A fülekcémádra azért hatott a kence, mert hasonló összetevő volt benne. A pikkelysömörre és az ekcémára egyaránt hasznos hasznos a D vitamin és a kéntartalmú akármi.

De úgy nézem, hogy a ráolvasás időszaka jön a magyar egészségügyben. (Piókás szüle kerestetik).

ZorróAszter 2015.08.04. 16:11:13

Viszont a Carneggie az tényleg egy g, de azt senkise olvasta még a fejemre soha.

Pedig mindig elrontom.

ZorróAszter 2015.08.04. 16:16:48

10. várady
2015. 08. 04. 16:09

Kedves Várady úr!

Az a probléma a ezzel, hogy azt vártam, valaki csak rácsudálkozik, hogy hogy a luccfenyőbe van az, hogy az a BTK, ami mindenféle szándékot és előkészületet is büntet.

Valamint ott a közveszélyokozás, és élelmiszer és gyógyszerbiztonsági törvények sora, aminek megsértésével simán dutyiba lehet kerülni.

Akkor hogy van az, hogy azzal a sikdumával, hogy ez például nem is LSD, mert egy hidrogénatom nem ott van, mint ahol a Nagykönyvben meg van írva, ezzel bármit is meg lehet úszni?

Merthogy ha én elkezdenék lúdtalp elleni kenőcsöt árulni, nyomban bevarrnának.

Hát akkor hogy van ez?

Ki intézte, hogy ez az egy speciel így legyen?

Ja! Nem ez az egy.

Van mégegy ilyen: a dopping szerek.

ZorróAszter 2015.08.04. 16:17:24

JA!

SZÓVAL HOGY IS VAN EZ?

MIÉRT IS VAN EZ?

relatív 2015.08.04. 16:19:10

Kedves ZorróAszter, a ' nagytőkének ' ez a drog-mahináció bagó, ahogy jobb körökben szokták mondani.

A ' tőke ' növelésének van egy sokkal egyszerűbb, és a bársonyszékből intézhető volta, miszerint a pénz áruvá avanzsálásával hipp-hopp egy hazugság terjesztésével lehet percek tört része alatt milliárdokat ' keresni ' !

A világ egyensúlyba hozása éppen a pénz teljesítményhez kötésével lehet, mint volt az anno a kitalációja idején. Amint a teljesítmény értéke helyreáll - elszakad az akkor már csak csereértékként használt pénznemektől - az emberiség léte elválik a pénz-vagyon értéktől, és a rend helyreáll világszerte, mert az érték mint fogalom olyan mérő lesz ami a teljesítménnyel azonos lesz bárki IS, bármi IS az előállítója a kereskedelmi cikknek, élelmiszernek !

Ekkor, ilyen körülmény közt a drog már nem áruként, hanem élvezeti cikként kerül a felhasználóhoz, így elveszti a profittermelő képességét IS egyidőben !

várady 2015.08.04. 16:24:36

"Merthogy ha én elkezdenék lúdtalp elleni kenőcsöt árulni, nyomban bevarrnának."

De, ha barackmagot kezd árulni a költőből lett államtitkár, azzal, hogy attól meggyógyul a rákbeteg, megint csak nincs semmi baj, legfeljebb azon kell magyarázkodni, hogy a költő-e a tulajdonosa a biznisznek, vagy a költőné...:-)

Holott köztudott, hogy totál szélhámossag ez egész.

Vagy a Kovács Magar András belenéz a kamerába, és azt mondja a kérdezőnek, akinek fáj a háta, hogy kimegyünk, kedves, mert vízér van az ágya alatt, 100000 ruppóért bemérjük az új helyet (Lajos kori nyoszolyát vehet annyiért...:-D), és utána nem fog fájni a háta, de még az aranyere is meggyógyul, kenőcs nélkül - hát az is szélhámosság, de teljesen legálisan csinálhatják, kereskedelmi csatornákon.

Majd kinyiffan egy két módosító szert szedő, madárnak képzeli magát, vagy Ikarosznak - aztán valamikor betiltják. Mikor már ott az új bolondgomba a piacon.

ZorróAszter 2015.08.04. 16:31:04

Kedves Relatív!

Ez nem így van. A nagyságrendileg százmilliárd dolláros piac még a világot markukban tartó klánoknak sem bagó.

Egy átlagos ilyen klán összvagyona néhány százmilliárd dollár.

Aztán a pénz sosem volt teljesítményhez kötve.

A pénz is, a munkaerő is, az emberi teljesítmény is árú, aminek az értékét a kereslet és kínálat határozza meg.

A kábítószerét is.

Az általános tiltás csökkenti a kínálatot, ezért az ár az egekbe szökik.

Ezen az extraprofiton felül is extraprofitot tudnak realizálni, ha a szervezetük valójában ezek miatt a lyukas törvények miatt nincsenek is valóságos veszélyben.

ZorróAszter 2015.08.04. 16:34:55

15. várady
2015. 08. 04. 16:24

OK

De mivel magyarázza Ön azt, hogy a világsajtó, és világhíresen szabad és kiegyensúlyozott magyar sajtó térféltől függetlenül kórusban hantázza a mantrát, hogy nincs mit tenni, merthát az a fránya hidrogénatom nem ott van, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva?

Valéria 2015.08.04. 16:54:38

7. ZorróAszter (szerkesztő)
2015. 08. 04. 15:20


Ah, ez a vicc zene füleimnek - a kenőcs mellé :)


Köszönöm :)

Valéria 2015.08.04. 16:56:03

10. várady
2015. 08. 04. 16:09


Így lehet valahogy...és e tudás birtokosa akár egy orvos asszisztens is lehet.

ZorróAszter 2015.08.04. 17:03:22

Tuttamhogy Valika muzikális alkat.

Azért is mondtam.

:o)

relatív 2015.08.04. 17:08:46

Gondolom végtelenbe menő vita során győzködhetnénk egymást, de ha mélyen belegondolsz, az érték meghatározására a pénz nem a legjobb eszköz.

Áruvá válásával - amikor többlet teljesítmény nélkül IS mennyisége növelhetővé vált - lett olyan eszköz, melynek semmiféle hozzáadott érték nélkül IS növelhetővé vált az egymással való elszámolás eszköze. Korábban csak a teljesítmény csereértékének vivőjeként szerepelt gyakorlati egyszerűsége miatt.

Viszont manapság az emberiség a pénzt már egy önállóan elérésre méltó célként jeleníti meg, melyet a mindennapok sugallnak, így a teljesítmény elértéktelenedett, pont a pénz áruvá válása miatt. Ez vezet az annyira elembertelenedett világkép manapság hátrányként jelentkező valóságához - mely az emberi pszihétől annyira távol áll !

Minden elképzelhető emberséges rendszerben a pénz árú-státuszát meg kell szüntetnünk, mert e nélkül nem valósítható meg !

ZorróAszter 2015.08.04. 17:21:28

Kedves Relatív!

A pénznek csak egyik jellemzője, hogy felhalmozható és könnyen tárolható. Megteremtve ezzel extra gazdagságok lehetőségét is.

A pénz elsődleges funkciója, hogy megkönnyíti az emberek életét. Ugyanis nehéz minden szükségletet viszonossági alapon elintézni a specializáció és a dolgok értékének a különbözősége folytán.

Például Jóskának van egy kacsája, és epret szeretne enni, Pistának van epre, de egy széket szeretne, Ferinek meg van egy széke , de kacsát szeretne enni.

És ülnek mindhárman a piacon egymástól látótávolságon kívül, és várják, hogy valaki odajöjjön hozzájuk eperrel, székkel illetve kacsával.

Ezen kívül ott a probléma, hogy mennyi eper ér egy kacsát és mennyi kacsa egy széket.

Illetve ha kettőt, akkor mit csináljak a másikkal, ha nekem egy kacsa is bőven elég lenne.

Tehát a pénz általános egyenértékes mivoltához nincs közvetlen köze a társadalmi igazságtalanságoknak, például gazdagságnak/szegénységnek.

És olyan helyeken is megjelenik, ahol általános a szegénység.

Például a kagylópénz a tahitiaknál vagy hol.

relatív 2015.08.04. 17:39:28

A véleményeddel értek egyet - és annak IS kellene lennie a pénznek egy emberséges világban, ahogy leírod.
De ez ellentmond ennek a gondolatnak : " Tehát a pénz általános egyenértékes mivoltához nincs közvetlen köze a társadalmi igazságtalanságokhoz, például gazdagsághoz/szegénységhez."

Ez a megállapítás - és a való életben pont ez az ellentmondás mindennek az oka - ellentmond a való életben kialakult szegénység-gazdagság szindrómának, ami életünk megrontójaként jelentkezik világszerte.

Pont ennek az " egymásra-hatásnak " kell véget vetnie az emberiség továbbélése érdekében, egy jobb világ lehetőségéért, aminek a drognak talán nem lesz általános szerepe, csak egyéni kívánalmak kielégítéseként lesz alkalmazva, vagy gyógyítás érdekében !

ZorróAszter 2015.08.04. 18:13:56

Annak, amit írsz, annak két dolog mond ellent:

A pénz a maihoz hasonló formában az i. e. VIII. században jelent meg. Kis-ázsiai, lűd találmány.
Hatalmas gazdagság, társadalmi igazságtalanságok pedig előtte is évezredekkel voltak.

A másik amit már említettem, hogy pénz kifejezetten általános szegénység közepette is megjelenik, sőt jó ha megjelenik.

Mert azt a bizonyos másik, felesleges kacsát megeheti más, nálam meg lehet, hogy két hét alatt, amíg újra kacsára szottyan kedvem, elpusztul, vagy elviszi a róka.


A burzsujoknak az az érdekük, hogy az elégedetlenkedők lehetőleg ne velük szemben elégedetlenkedjenek.

Ezért a burzsujlakájok mindent megtesznek azért, hogy az elégedetlenkedőket szélmalomharcra vezessék, vagy be a bozótosba árnyékboxolni, a homályban egymást ütni a burzsujok helyett.

Nem célszerű rájuk hallgatni.

relatív 2015.08.04. 18:47:11

Szóval - ha jól értem, és tudom nem vagy egyedül e nézettel - elfogadod, hogy minden tevékenység, érték befektetése nélkül IS a vagyon, tőke ( jelenleg ehhez tartozik a megélhetés, közvetlenül ) emelkedhessen.

Ezen alapul a MNB jelenlegi esztelen költekezése, ami a deviza-árfolyam nyereségén keletkezik, és amennyiben ez 'negatívra' válna ( a forint értéke valamilyen ravaszság folytán - az értékhez semmi köze - emelkedne más valutákhoz képest ) az ország állama állna a költségvesztés fedezeteként !

Lehet azzal ellenezni véleményem, hogy évszázados gyakorlat, de éppen ez az amit meg kell változtatnunk egy élhetőbb rendszer kialakításához.

Tudom ez nem ma, vagy holnap, de lehet, hogy holnapután már lehetséges lesz, erre kell törekednünk, és nem a kerítést építeni (?!) nem ?!

ZorróAszter 2015.08.04. 19:00:16

Amit az imént írtam a pénz mint olyan, és a társadalmi igazságtalanság / szegénység / gazdagság viszonyával kapcsolatosan,

az nem nézet, vagy vélemény, hanem közismert tények.

A pénzzel kapcsolatos zavaros nézetek, vagy általában a zavaros nézetek semmiképpen sem a mi érdekünk.
Ugyanis ezáltal vagyunk leigázva.

Mi is.

Nekünk a világos gondolatok a barátaink. Nem a zavaros vagdalkozás az erdőben, vagy szélmalomharc a pusztában, esetleg hiú ábrándképek és megalapozatlan álmok.

relatív 2015.08.04. 19:39:59

Sajnos - úgy látszik, bizonyos korban - már elveszni látszik minden olyan törekvés, mely valamiféle változást hozna.

Kezdem megérteni az 1989 körüli időben élőket, - már vágytak valamiféle korábban ismert közállapotokra, ha az hátrányos az életükre, akkor IS.

Az új generáció változtatni fog, ez - gondolom - elkerülhetetlen, csak nehogy a magyarság kihalása legyen a vége, melyre most vannak jelek !

Cuba Libre c.C. 2015.08.04. 21:22:08

2.kedves Zorró Aszter !

Röviden: igen, ez így van. Ez is olyan, mint Hollywood, csak drágább és gyorsabbanbele lehet halni. De inkább olyan, mint a Brodway:...egy színház az egész, ahogyan Ön is írni szokta.
Egy japán barátom okosított ki, hogy Japánban azért nincs drog, mert az állam kiegyezett a yakuzákkal: van, amit elnéznek nekik és cserében semmi drog ! A megállapodáshoz úriemberhez méltón tartják magukat, elvégre japánok. Azaz ebből is látni, miről is van szó.

ZorróAszter 2015.08.04. 23:15:02

Kedves Cuba Libre!

Nekem a japánok helyében ebben semmi megnyugtató nem lenne. Mert ez teljesen ugyanazt jelenti: hogy a legfelsőbb gazdasági körök és a nemzetközi nagytőke tartja a markában Japánt. És ezek a körök ugyanúgy mint máshol a kapcsolódó feltörekvő klánokon keresztül uralják, pénzelik és fölözik a maffia tevékenységét.

Csak épp itt nem maffiának hívják és épp itt nem folytatnak kábítószerkereskedelmet.

De ha emlékszik, ilyen fázis Amerikában és Olaszországban is volt.

Sőt hasonló az állam bűnpártoló összefonódása és akkor feltehetően a CIA és FBI japán megfelelőinek a cinkos összejátszása is velük a saját népük ellen.

ZorróAszter 2015.08.04. 23:18:42

Kedves Relatív!

Én nem sok önfeláldozást látok a rendszerváltásban. Inkább azt, hogy a népet a kapzsiságán keresztül vezették az orránál fogva mint mindig.

Lesz ingyen pénz. Úgy fogjuk hívni, "Kárpótlás!", stb., stb. ...

A gyerekek meg ritkán mások, mint a szüleik.

Ha mások, akkor általában rosszabbak.

Úgyhogy én az ezzel kapcsolatos optimizmusodat önigazolásnak látom arra, miért ne tegyünk mi továbbra se semmit.

Nyírfa2 2015.08.05. 10:23:50

30. ZorróAszter

" Én nem sok önfeláldozást látok a rendszerváltásban. Inkább azt, hogy a népet a kapzsiságán keresztül vezették az orránál fogva mint mindig. "

Igen.

ZorróAszter 2015.08.05. 10:51:31

:o)
süti beállítások módosítása